POBESNELA ŽIVOTINJA NAPALA ŽENU, KOPITOM JE UDARILA U GLAVU, PA OBORILA NA ZEMLJU: Snimljen nikad JEZIVIJI TRENUTAK
Kamere snimile strašan napad, Foto: Printscreen/Twitter/@kellenbrent

šetala psa, pa doživela užas

POBESNELA ŽIVOTINJA NAPALA ŽENU, KOPITOM JE UDARILA U GLAVU, PA OBORILA NA ZEMLJU: Snimljen nikad JEZIVIJI TRENUTAK

"Pazi! Pazi!", čuje se kako Timons viče dok los juri ka Hansenovoj, pre nego što je kopitom udara u glavu i obara je na zemlju

Objavljeno:

Žena u Enkoridžu na Aljasci oporavlja se od povreda nakon što ju je los udario u glavu dok je šetala psa prošle nedelje, što je uspela da snimi jedna prolaznica. Trejsi Hansen i njen pas Ganer hodali su uobičajenom rutom kojom idu najmanje tri puta dnevno kada je ona iznenada oborena na zemlju prošlog četvrtka, rekla je ona za NBC.

"Mislila sam da neko nije obratio pažnju i da me je udario biciklom ili tako nečim. Stavila sam ruke na glavu i povikala sam: 'Krvarim'", rekla je Hansen.

Tek kada je podigla pogled, shvatila je da ju je udario veliki los pored kog su ona i njen pas prošli ranije. U njenu priču bi teško bilo poverovati da druga žena, Kejt Timons, nije zabeležila ovaj trenutak u video-snimku. Timons je slučajno prolazila automobilom u blizini kada je videla losa kako trči prema ženi.

"Pazi! Pazi!", čuje se kako Timons viče dok los juri ka Hansenovoj, pre nego što je kopitom udara u glavu i obara je na zemlju. Los nakon toga usporava i nastavlja da hoda trotoarom.

"Moj muž je uspeo da je prevuče preko snežnog nasipa, tako da smo mogli da je ubacimo u kamion sa psom i nekako je sklonimo s puta. Napad je definitivno izgledao ničim izazvan sa naše tačke gledišta i desio se tako brzo", rekla je Timons.

Ona je istakla da mora da oblaže rane na glavi i da još ima glavobolje i modrice.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.