DIJANA PRONAĐENA MRTVA! Modela sajta za odrasle optuživali da LOVI PEDOFILE iz bizarnog RAZLOGA (FOTO)
Dijana Dits, Foto: PrintScreen/ Instagram/ ardianadeets

tragedija

DIJANA PRONAĐENA MRTVA! Modela sajta za odrasle optuživali da LOVI PEDOFILE iz bizarnog RAZLOGA (FOTO)

Njeno telo pronađeno je 12. februara

Objavljeno: 16:13h

Dijana Dits, mlada mama iz Kalifornije i model OnlyFans-a, koju su optuživali "da lovi pedofile" jer se trudi da na slikama izgleda kao dete, pronađena je mrtva.

Njeno telo pronađeno je 12. februara, a veruje se da je izvršila samoubistvo.

"Nije fer. Život nije fer. Voleli bismo da ste je poznavali kao što su je poznavali njeni prijatelji i porodica. Bila je takvo osveženje, sijala je. Nju ništa nije moglo da zaustavi", stoji u objavi o njenoj smrti, koja je postavljena na njenom Instagram profilu koji je pratilo više od 5,4 miliona ljudi.

Nije poznato koliko je Dijana imala godina, jer taj podatak nije želela da otkrije, ali se veruje da je imala samo 24 godine.

Prijatelji koji se opraštaju od nje tvrde da je ona bila spremna da sve svoje probleme gurne u stranu kako bi pomogla nekome u nevolji.

Kažu da je bila dobra majka, sestra, ćerka, prijatelj.

Dijana je navodno zaradila oko 450.000 dolara, prenosi SNBC13, koji je naveo i neproverene informacije da je bolovala od depresije, koja je navodno bila izazvana poslom kojim se bavila.

U tekstu iz 2021. godine, u Rolling Stone, Dijanu su kritikovali da fotošopira fotografije da bi izgledala kao dete, a neki su je optužili da želi da privlači pedofile.

"Dosta mi je da ljudi komentarišu moj izgled kad sam ispred kamere. To mi smeta", rekla je tada Dijana i odbila da odgovori koliko zaista ima godina, govoreći da taj podatak nije bitan.

Dijana je prvo pokušala da zarađuje prodajući slike koje je sama naslikala, ali nije mogla dovoljno da prihodju.

"Pitala sam se kako mogu da zaradim od umetnosti. Tada sam odlučila da pređem na digitalnu umetnost", rekla je Dijana pre dve godine za Rolling Stone i otkrila da je tako nastao nalog Coconut Kitty na Only Fans.

Rekla je da je tada želela da napravi nešto što liči na anime lik iz stvarnog života.

"Mala brada, velike oči, sve moje, jer koristim svoju fotografiju i sređujem je", rekla je Dijana dodajući da je samo htela da stvori fantaziju, jedan lik.

"I uspela sam da sakrijem svoj identitet i još uvek zarađujem od svoje umetnosti”, rekla je devojka.

Dijanu Dits su optuživali i da lovi maloletnice na društvenim mrežama da bi se pridružili OnlyFans.

Tvrdili su da je Dijana od žena sa više od 700.000 pratilaca na Instagramu tražila da je kontaktiraju za "poslovnu priliku".

Ali Dijana je negirala te optužbe i rekla da traži samo drugu manekenku koja će zajedno sa njom voditi događaj u vezi sa automobilizmom.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.