KEJT BEZ BLAMA NA CRVENOM TEPIHU: Mislila je da niko neće VIDETI, uradila nešto što sve OSTAVILO BEZ TEKSTA! VIDEO
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

SKANDAL

KEJT BEZ BLAMA NA CRVENOM TEPIHU: Mislila je da niko neće VIDETI, uradila nešto što sve OSTAVILO BEZ TEKSTA! VIDEO

U poslednje vreme Kejt se sve više ponaša kao što se ponašala pre nego što se udala za Vilijama i to je izazvalo veliku pažnju i odobravanje svetske javnosti

Objavljeno:

Sinoć je održana dodela BAFTA, a na ovom specijalnom događaju pojavila se i Kejt Midlton sa svojim suprugom princom Vilijamom.

Ceo svet je komentarisao Kejtine elegantne crne rukavice i činjenicu da se ona i Vilijam nisu držali za ruke.

Mnogi su zbog toga čak i bili zabrinuti da nešto nije u redu u ljubavi prinčevskog para, ali sada se pojavio novi video koji jasno stavlja do znanja da je par ipak vrlo srećan.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijam foto: AP

Kejt je iskoristila trenutak nepažnje mnogih da svog supruga nežno udari po zadnjici, a to je izazvalo opšti šok jer niko ne očekuje od princeze da se tako nonšalantno i šaljivo ponaša.

@voguemagazine #KateMiddleton’s butt tap (grab?) of #PrinceWilliam is everything you need to see to know that royals are just like us and every married couple out there. As seen on the #BAFTAs ♬ original sound - Vogue

U poslednje vreme Kejt se sve više ponaša kao što se ponašala pre nego što se udala za Vilijama i to je izazvalo veliku pažnju i odobravanje svetske javnosti.

Mnogi su iznenađeni, ali i srećni, zbog činjenice da je princeza toliko opuštena i iskreno izražava osećanja bez obzira na događaje i pravila.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.