POLICIJA PRONAŠLA TELO: Sumnja se da se radi o nestaloj Nikoli
Foto: PrintScreen/ Facebook/ Nicola Jane Bulley

užas

POLICIJA PRONAŠLA TELO: Sumnja se da se radi o nestaloj Nikoli

Iz policije su rekli da pronađeno telo još nije identifikovano i da ne mogu da kažu u ovom trenutku da li je reč o nestaloj Nikoli

Objavljeno:

Britanska policija pronašla je telo tokom potrage za nestalom Nikolom Bali, majkom dvoje dece, koja je poslednji put viđena 27. januara.

Nikola (45) poslednji put je viđena pre više od tri nedelje kako šeta psa u blizini reke, nakon što je ćerkice starosti šest i devet godina ostavila u školi.

Iz policije su rekli da pronađeno telo još nije identifikovano i da ne mogu da kažu u ovom trenutku da li je reč o nestaloj Nikoli.

Podsetimo, sumnjalo se da je Nikola pala u reku, i ronioci su danima pretraživali područje, ali ništa nisu našli.

Nikola Bali
foto: PrintScreen/ Facebook/ Nicola Jane Bulley

Kako su mediji ranije pisali, Nikola je bila dogovorila druženje sa prijateljicom u poslednjoj poruci pre nego što je nestala.

Ona je 27. januara poruku poslala u 8.57 sati pre nego što se ulogovala u konferencijski poziv dok je šetala psa pored reke u Lankaširu.

Poslednji put je viđena u 9.10 sati, a onda su 25 minuta kasnije njen telefon i povodac za psa pronađeni na obližnjoj klupi.

Prijateljica, koja nije želela da bude imenovaba, rekla je da je ovo još jedan dokaz da Nikola nije imala nameru dobrovoljno da nestane.

"Ne biste do uradili da ste planirali da ustanete i nestanete", dodala je ona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.