MLADI PAR KUPIO KUĆU, PA U NJOJ NAŠLI SKRIVENE PROSTORIJE: Otvorili stari orman i NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDE!
Foto: Printscreen/TIKTOK/LIVING_IN_HISTORY

NEVERICA

MLADI PAR KUPIO KUĆU, PA U NJOJ NAŠLI SKRIVENE PROSTORIJE: Otvorili stari orman i NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDE!

Kortni je objasnila da su stari vlasnici ostavili svoj nameštaj i razne drangulije, a zatim je rekla kako ju je muž pozvao da dođe u ćerkinu sobu jer je pronašao nešto zanimljivo

Objavljeno:

Mladi par iz Amerike, Kortni i Met, kupili su kuću, a onda im je stiglo pismo bivšeg vlasnika, u kojem im objašnjava kako u njihovom novom domu postoje skrivene prostorije. Sledeći njegova uputstva, pronašli su nekoliko skrivenih prostorija, a snimci njihovih otkrića masovno su se delili na mrežama.

Kortni je objasnila da su stari vlasnici ostavili svoj nameštaj i razne drangulije, a zatim je rekla kako ju je muž pozvao da dođe u ćerkinu sobu jer je pronašao nešto zanimljivo. Kad je pomerio stare kutije, Met je pronašao ogroman kovčeg, a otkrio je da je reč o savršeno očuvanoj muzičkoj kutiji na navijanje.

"O moj Bože, to je tako kul!" uzviknula je nova vlasnica nakon još jednog neobičnog otkrića dodajući: "Svakog dana novo blago."

Video je prikupio 1.7 milion pregleda i više od 250 hiljada lajkova, a tiktokeri pišu da im muzička kutija deluje malo jezivo.

"Ovo je predivno… I takođe, početak horor filma", napisala je jedna tiktokerka, a druga dodala: "Baš je kul sve dok ne počne da svira sama od sebe usred noći."

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.