OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI: Strahinju izrešetao britanski PLAĆENIK ispred luksuznog bloka! (VIDEO)
Snimak jezivog ubistva u Kambodži, Foto: Printscreen, Facebook

uznemirujuće

OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI: Strahinju izrešetao britanski PLAĆENIK ispred luksuznog bloka! (VIDEO)

Policajci nisu sigurni u njegov pravi identitet, a mediji prenose da je imao pseudonim "Betmen" dok je radio kao plaćenik u glavnom gradu Kambodže

Objavljeno: 13:54h

Policija u Kambodži uhapsila je 31-godišnjeg Engleza zbog sumnje da je ubio Srbina S. D. (37) u decembru prošle godine, prenosi Daily mail.

Osumnjičeni, za koga su vlasti Kambodže saopštile da je imao nekoliko imena, priveden je 15. februara u Pnom Penu zbog navodnog ubistva S. D. (37) ispred luksuznog stambenog bloka na Badnje veče, 24. decembra prošle godine.

Policajci nisu sigurni u njegov pravi identitet, a mediji prenose da je imao pseudonim "Betmen" dok je radio kao plaćenik u glavnom gradu Kambodže.

Rekli su da je osumnjičeni takođe imao niz identiteta koje je mogao da koristi da bi ostao anoniman, uključujući Džozefa Svarta, Džejsona Vernacu, Alana Bredlija Vilsona i Džejmsa Spajdera.

"Dana 15. februara, u 19:30, policijska komisija Pnom Pena i specijalni agenti su pratili istragu kako bi uhapsili osumnjičenog u vezi sa ubistvom ispred stambene zgrade The Peak 24. decembra. Osumnjičeni je 31-godišnji Englez, nepoznatog zanimanja", saopštila je policija.

Na slici nakon hapšenja vidi se osumnjičeni sa tetovažom pauka na vratu i tankim brkovima, obučen u uske crne farmerke i kariranu košulju.

On je osumnjičen da je 24. decembra prošle godine pucao na Srbina S. D. (37) ispred luksuznog stambenog bloka.

Za sada nije poznat motiv ubistva, dok je istražitelj uključen u slučaj rekao da je pucnjava bila povezana sa bandama.

Objavljen snimak ubistva

Na snimku nadzorne kamere vidi se trenutak kada je Srbin prišao belom automobilu parkiranom ispred stambenog bloka, i otvorio vrata, kada je ubica koji je sedeo unutra pucao iz neposredne blizine.

Upozorenje: Snimak može da bude uznemirujući!

Srbin je pao na zemlju i četvoronoške počeo da beži, dok je automobil odjurio sa lica mesta.

Srbin je proglašen mrtvim na licu mesta.

(Espreso/Telegraf/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.