VRELA PLAVUŠA ZBOG KOJE ĆE VAM PASTI VILICA: Radi kao VATROGASAC, jaka KAO ZEMLJA, a njene OBNAŽENE fotke UBIJAJU
Anike Ekina, Foto: Printscreen/instagram.com/anikeekina

VRELA NEMICA

VRELA PLAVUŠA ZBOG KOJE ĆE VAM PASTI VILICA: Radi kao VATROGASAC, jaka KAO ZEMLJA, a njene OBNAŽENE fotke UBIJAJU

Atraktivna Nemica voli da postavlja golišave fotografije na društvene mreže a omiljene su one na kojima je u donjem vešu sa saksofonom u rukama

Objavljeno:

Atraktivna Nemica Anike Ekina (36) nosi nezvaničnu titulu najseksepilnije žene koja se bavi poslom vatrogasca. Ona obožava da postavlja golišave fotografije na društvene mreže.

Osim što je vatrogasac, ujedno je i talentovana muzičarka pa često pozira u donjem vešu sa saksofonom u rukama što dodatno raspaljuje maštu njenih muških fanova. Kako je najavila uskoro kreće na turneju sa svojim bendom.

Gasi požar i svira saksofon

Sa kratkom plavom kosom i bujnim grudima ova lepotica obožava da se slika u provokativnim izdanjima.i. Čak i kad se fotografiše zakopčana do grla u rolci ne nosi brushalter pa joj se jasno ocrtavaju bradavice ispod tankog materijala.

- Uvek ću biti odana svojoj vatrogasnoj brigadi i spašavanju ljudi – poručila je ona.

Pored brojnih komplimenata koje dobija za svoj izgled, atraktivna Nemica otkriva i da je muzika veoma važan deo njenog života.

Svira saksofon u bendu i rado nastupa ne samo na koncertima već i na privatnim proslavama. Često pozira u donjem vešu sa saksofonom u rukama što dodatno raspaljuje mušku maštu.

- Već sam snimila nekoliko pesama i želela sam više da se posvetim muzičkoj karijeri. Ali, onda je počela pandemija pa je sve stalo. Sad se vraćamo na scenu i često nastupamo po klubovima na Ibici – otkrila je ona.

Na pojedinim slikama pozirala je razgolićena u uniformi vatrogasca što je oduševilo njeno fanove.

Pljušte komplimenti

Svaka njena objava dočekana je brojnim komplimentima mahom muškaraca koji ne kriju divljenje prema atraktivnoj Nemici.

- Sanjam te noćima, predivna si-

- Voleo bih da te gledam kad sviraš ili kad gasiš požar-

- Izgledaš veličanstveno, tako si seksi. Ne znam šta mi se više sviđa da te zamišljam sa vatrogasnim crevom u rukama ili sa saksofonom -

- Prelepa si! Imaš tako lepe i zavodljive oči. Tako bih voleo da te lično upoznam i da ugasiš moju vatru – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Sudeći po komentarima na njene objave pišu joj muškarci sa svih strana sveta, pa komplimente dobija na nemačkom, engleskom i španskom jeziku.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.