HAOS U MARKETU ZBOG PLJUVANJA DETETA: Srbi zgroženi uznemirujućim videom tuče 2 žene, SVI SE PITAJU JEDNO! (VIDEO)
Tuča u marketu, Foto: Printscreen/Twitter/SiggySwans

užas

HAOS U MARKETU ZBOG PLJUVANJA DETETA: Srbi zgroženi uznemirujućim videom tuče 2 žene, SVI SE PITAJU JEDNO! (VIDEO)

Na društvenoj mreži "Tviter" osvanuli su razni komentari: "Žena je očigledno bolesna, nego mi nije jasna mama što je dovuče do deteta

Objavljeno:

Snimak tuče u marketu zapalio je društvene mreže, a posebno je bio interesantan srpskim korisnicima Tvitera. Nije poznato gde i kada je nastao ovaj snimak. Navodno se brutalna tuča dogodila u Rusiji. Snimak je nastao na osnovu sigurnosne kamere u marketu i ispred istog, na samom ulazu.

Pogledajte fotografije brutalne tuče u marketu, upozoravamo na UZNEMIRUJUĆI sadržaj

1 / 4 Foto: Printscreen/Twitter/SiggySwans

Na snimku se vide majka i ćerka kako stavljaju proizvode u kolica. Pojavljuje se žena u crvenoj jakni koja dolazi do deteta, naginje se iznad devojčicine glave i PLJUJE je po kosi! Majka devojčice je to videla i momentalno je reagovala. Potrčala je za ženom u crvenoj jakni, uhvatila je za ruku i dovukla nazad do svoje preplašene ćerke da joj se, pretpostavlja se, izvini i obriše pljuvačku sa kose.

Tu izbija brutalna tuča, dve žene su se udarale i šutirale nekoliko trenutaka. Besna majka je bacila njene stvari na pod i potom je žena u crvenoj jakni otišla iz prodavnice. Ali tu nije kraj. Ona je prilikom napuštanja marketa gurnula nepoznatu ženu sa leđa koja je od siline udarca pala na glavu na lice.

Na društvenoj mreži "Tviter" osvanuli su razni komentari: "Žena je očigledno bolesna, nego mi nije jasna mama što je dovuče do deteta, da se dete dodatno traumira, i još joj ova opet nešto spustila ruku na glavu"; "Psihijatrija"; "Stoka", glase samo neki od komentara izrevoltiranih srpskih tviteraša.

Pogledajte snimak tuče u marketu, upozoravamo na UZNEMIRUJUĆI sadržaj

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.