ČUVENA PROROČICA O UČESTALIM VIĐENJIMA NLO: Tvrdi da nas ONI POSEĆUJU, a nisu VANZEMALJCI - ostaćete ZAPANJENI
Mhoni Vidente, Foto: Printscreen/Facebook/Mhoni Vidente

ŠTA MISLITE O OVOME?

ČUVENA PROROČICA O UČESTALIM VIĐENJIMA NLO: Tvrdi da nas ONI POSEĆUJU, a nisu VANZEMALJCI - ostaćete ZAPANJENI

Prema njenom tumačenju, upravo je zelena kometa C/2022 E3 (ZTF), koji se ispred naših očiju ukazala početkom februara, i bio taj koji je sa sobom doneo ukazanja NLO-a, vulkanske erupcije i potrese

Objavljeno: 15:46h

Slavna kubanska vidovnjakinja Mhoni Vidente, žena koju južnoamerički mediji takođe predstavljaju i kao astrologa, tumačitelja tarota, gataru i proročicu, prokomentirala je učestala viđenja NLO-a u proteklim nedeljama.

I, da, odmah je kazala da nismo usamljeni u svemiru, ali i dodatno rasplamsala maštu zaljubljenika u naučno-fantastične i paranormalne teme:

"Nismo sami, nikada nismo ni bili", rekla je Vidente na temu ukazanja nepoznatih letećih objekata koji su poslednjih nedelja zabeleženi širom sveta, pa naglasila da će čovečanstvo shvatiti da ima života i izvan onoga što nauka trenutačno poznaje.

a
foto: Printscreen/Youtube/Meteor news

"Ipak, ne verujem da su ovo izvanzemaljska bića. Ti koji nas posećuju zapravo su ljudi iz budućnosti koji su pronašli prozor vremena", rekla je i tome dodala da je čovečanstvo uspelo da savlada putovanje kroz vreme oko 3300 godine.

Nadalje, prema njenom tumačenju, upravo je zelena kometa C/2022 E3 (ZTF), koji se ispred naših očiju ukazala početkom februara, i bio taj koji je sa sobom doneo ukazanja NLO-a, vulkanske erupcije i potrese.

Zemljotres, Turska
foto: IHA agency via AP

"Zbot toga će kometa biti i suša, a temperature na Zemlji dosezaće i do 60 stepeni", istakla je.

"Počeće da se događaju jako čudne stvari, pa će čovečanstvo početi da otvara oči", najavila je i u zaključku rekla da će se Zemlji silno približiti nebesko telo koje će pokrenuti i pozitivne i negativne energije.

"Reč je o meteoritu koji nije prošao više od pet hiljada godina, a u prošlosti je već uticao na promene na Zemlji".

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.