PACIJENTKINJA DODALA MEDICINSKOG BRATA NA FEJSU: Kada je shvatila šta je uradila ZAŽALILA JE ZA CEO ŽIVOT!
Zabrinutost, Foto: Profimedia

jezivo

PACIJENTKINJA DODALA MEDICINSKOG BRATA NA FEJSU: Kada je shvatila šta je uradila ZAŽALILA JE ZA CEO ŽIVOT!

U podnesenim dokazima rečeno je da je žena bila "uzrujana i zabrinuta" što će se Linton pojaviti na njenoj kućnoj adresi

Objavljeno:

Jedan medicinski brat u Škotskoj dobio je otkaz zbog toga što je slao nepristojne poruke bivšoj pacijentkinji, koja se ranije lečila u bolnici u kojoj je radio.

Gordon Linton dodao je ženu kao prijatelja na Facebooku nakon što je otpuštena iz centra Karsvju nakon kratkog boravka u bolnici između marta i aprila 2020, piše Sky News.

Linton je, navode, ženi slao poruke u kojima joj je govorio da je prelepa, slatka... Ženu je molio i da mu "da priliku" i tvrdio "mislio sam da smo se povezali", u pokušaju da uspostavi intimnu vezu s njom.

Linton je nastavio da šalje poruke, iako ga je ona zamolila da to više ne čini.

Kad je pokrenuta interna istraga o njegovom ponašanju, Linton je poslao preteći e-mail istražitelju, a potom je uputio izvinjenje.

telefon
foto: Profimedia

U izveštaju koji je prošli mesec objavilo Veće za medicinske sestre, komisija je zaključila da su Lintonovi postupci bili "seksualno motivisani" jer su učinjeni "u potrazi za budućim seksualnim odnosom".

U podnesenim dokazima rečeno je da je žena bila "uzrujana i zabrinuta" što će se Linton pojaviti na njenoj kućnoj adresi.

- Poruke su počele dobro, samo čavrljanje, a onda je postao jeziv - navodno je rekla žrtva.

NMC je presudio da je Lintonova sposobnost za praksu narušena i zabranjen mu je rad u struci.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.