Ima li života IZVAN ZEMLJE? NASA OTKRIVA: Pronađeno 7 planeta veličine Zemlje, na 3 je moguće da postoji i... (VIDEO)
Foto: Thinkstock

oni dolaze!

Ima li života IZVAN ZEMLJE? NASA OTKRIVA: Pronađeno 7 planeta veličine Zemlje, na 3 je moguće da postoji i... (VIDEO)

Trenutno su to svemirska tela u koja naučnici polažu velike nade kada je u pitanju život u dalekom svemiru, a za mnoge od njih se pokazalo da liče na Zemlju
Objavljeno: 21:15h

Američka svemirska agencija NASA je već u ponedeljak je najavila da će danas, u sredu, održati konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti veliko otkriće misije svemirskog teleskopa Kepler koji traga za ekstrasolarnim planetama nalik na Zemlju na kojima bi moglo biti života.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rezultati studije treba da budu predstavljeni u prestižnom časopisu ‚‚Nature" tačno trenutak pre objave ove vesti na Nasinom sajtu. Stoga naučnici, novinari, iako znaju o čemu se radi, ne smiju da ranije otkrivaju pojedinostii ovog otkrića. Informacije govore da vest nikoga neće razočarati.

Nasa je pronašla čitav solarni sistem koji bi mogao da podrži vanzemaljski život!

ONI DOLAZE! Mogli ste da vidite 6 NLO uživo, ali je NASA odmah prekinula snimak! (VIDEO)

Radi se o tome da je pronađeno sedam planeta veličine Zemlje, na tri je moguće da postoji i voda.

Ovo egzoplanete, planete koje kruže oko zvezda van Sunčevog sistema, trenutno su svemirska tela u koja naučnici polažu velike nade kada je u pitanju život u dalekom svemiru, a za mnoge od njih se pokazalo da liče na Zemlju, i da mogu da sadrže gradivne osnove života, a vremenom naučnici otkrivaju sve više ovakvih planeta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.