OSTAVIO RIBU USRED LETA AVIONOM, ONA DOŽIVELA MENTALNI SLOM: Vrištala, bacakala se po podu, cela DRAMA SNIMLJENA
Drama u avionu, Foto: Printscreen/TikTok/TravelTMZ

NEVERICA

OSTAVIO RIBU USRED LETA AVIONOM, ONA DOŽIVELA MENTALNI SLOM: Vrištala, bacakala se po podu, cela DRAMA SNIMLJENA

U opisu videa nije rečeno koliko dugo je trajala drama i kako je okončana, je li se nesrećna drevojka uspela pribrati ili je incident eskalirao do te mere da je kapetan bio prisiljen da spusti avion

Objavljeno:

Nismo sigurni u kojim je okolnostima najbolje nekome reći "izvini, više te ne volim i ne želim biti sa tobom", postoje li uopšte idealni uslovi za tako nešto, ali znamo jedno - da se veza ne raskida usred leta dok se avion nalazi hiljadu metara iznad tla, odnosno mora.

KanalTMZ upravo je na svom TikTok profilu pojasnio i zašto, a snimak svedoči da je neka devojka doživela potpuni mentalni slom nakon što joj je partner saopštio da je među njima gotovo.

Sirotica je počela da nekontrolisano vrišti poput duha opisanog u irskom folkloru pod nazivom "banshee", a zatim se i bacala po podu aviona.

"Stvarno?", moglo se čuti kako kroz plač pita svog dotadašnjeg dečka, a naredni kadrovi gledateljima su otkrili i to da je kabinsko osoblje odmah dojurilo kako bi barem donekle pokušalo da smiri izbezumljenu devojku.

U opisu videa nije rečeno koliko dugo je trajala drama i kako je okončana, je li se nesrećna drevojka uspela pribrati ili je incident eskalirao do te mere da je kapetan bio prisiljen da spusti avion.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.