POKUŠAJ BIZARNE PLJAČKE: Lopov ušao u autobus, pa izvadio PAPIR? (VIDEO)
Pljačka, Foto: Printscreen/Tik Tok/jorgezac

DRAMA

POKUŠAJ BIZARNE PLJAČKE: Lopov ušao u autobus, pa izvadio PAPIR? (VIDEO)

TikTok-om je počeo da se širi snimak neobičnog pokušaja pljačke koji se dogodio u jednom gradu u Meksiku

Objavljeno:

Smešan snimak kruži društvenim mrežama, jer niko nije očekivao da će jedan pljačkaš, svoj govor gde traži dragocenosti, morati da čita sa papira.

TikTok-om je počeo da se širi snimak neobičnog pokušaja pljačke koji se dogodio u jednom gradu u Meksiku. Zbunjeni razbojnik je ušao u autobus sa namerom da opljačka putnike, ali je zaboravio govor i postao predmet podsmeha.

Na snimku se čuje kako razbojnik traži od putnika da sve svoje dragocenosti stave u njegovu torbu, iako torbe nema nigde na vidiku. Pored toga sve što je govorio je morao da pročita, pa ga niko nije shvatao ozbiljno. "I ne gledajte me u lice jer ću se inače naljutiti", dodao je i izvadio list papira sa kojeg je počeo da čita ostatak govora.

"Otac mi je u zatvoru, moram da brinem o porodici", kaže razbojnik, koji je u jednom trenutku počeo da se svađa sa putnicima. "Sve što radiš, radi kako treba, a ti ne znaš ni da kradeš", rekao mu je jedan putnik, a kada je razbojnik video da ga niko ne shvata ozbiljno, iznerviran je izašao iz autobusa.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.