PIJANAC NAPAO KAMILU, NABO JE U GLAVU, A ONDA PROŠAO KROZ PAKAO: Ono što mu je uradila je PRAVI HOROR! (VIDEO)
Kamila i pijani čovek, Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/БЕЛГОРОД НОВОСТИ (БНР NEWS)

NANELA MU SMRTONOSNE POVREDE

PIJANAC NAPAO KAMILU, NABO JE U GLAVU, A ONDA PROŠAO KROZ PAKAO: Ono što mu je uradila je PRAVI HOROR! (VIDEO)

Direktorka Aksarajskog Alfija Istelejeva takođe veruje da je čuvar najverovatnije isprovocirao životinju

Objavljeno:

Jedna kamila je nanela smrtonosne povrede čuvaru lovačke baze u Omskoj oblasti u Rusiji, saopštila je pres služba regionalnog tužilaštva, prenosi RIA Novosti. Incident se dogodio 21. januara u bazi u blizini sela Priozerka u Tjukalinskom okrugu Omske oblasti.

Objavljen je i snimak, na kojem se vidi kako je kamila 51-godišnjeg muškarca oborila na zemlju i zgnječila. "Od posledica zadobijenih povreda, muškarac je umro u medicinskoj ustanovi“, saopštilo je lokalno tužilaštvo.

Prema rečima Marata Gajnulina, glavnog specijaliste za farme kamila u mestu Aksarajski (regija Astrahan), nastradali čuvar je kriv za ono što se dogodilo. Veštak je primetio da je čovek udario kamilu i da je verovatno bio pijan.

"Kamile baš i ne vole pijanice. Prirodna reakcija na agresiju je samoodbrana. Kamila ga je ujela i zgnječila celim telom. Mogla je i da ga gazi, što nije uradila", rekao je Gajnulin.

Direktorka Aksarajskog Alfija Istelejeva takođe veruje da je čuvar najverovatnije isprovocirao životinju. Prema njenim rečima, kamile su prilično bezopasne i obično ne napadaju, međutim, zimi, kada je u toku sezona parenja, bolje je ne ljutiti mužjake.

Podsetimo, nedavno je u Rusiji i pijana žena ušla u kavez sa lavom.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.