SILOVAO SAM 200 ŽENA JER JE TO MLADIM MUŠKARCIMA POTREBNO: Uznemirujuće svedočenje džihadiste! (FOTO)
Foto: Shutterstock

PREKO 200 ŽENA!

SILOVAO SAM 200 ŽENA JER JE TO MLADIM MUŠKARCIMA POTREBNO: Uznemirujuće svedočenje džihadiste! (FOTO)

Amar Husein, uhapšeni pripadnik Islamske države, kaže da čita Kuran svaki dan kako bi postao bolja osoba i istovremno, bez imalo kajanja, priznaje da je silovao više od 200 pripadnica iračkih manjina
Objavljeno:

Novinari agencije "Rojters" razgovarali su s Huseinom i još jednim pripadnikom Islamske države koje su pripadnici kurdskih snaga zarobili u oktobru, prilikom napada na Kirkuk.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Husein je pružio uvid u uznemirujući život džihadista. Ispričao je da su im emiri i lokalni komandantni Islamske države dali zeleno svetlo da siluju pripadnice jazidske i drugih manjina.

- Mladim muškarcima je to potrebno. To je normalno - rekao je Husein novinarima.

On je ispričao da je u nekoliko gradova u Iraku išao od kuće do kuće i silovao jazidske žene i pripadnice drugih manjina u vreme kada je ISIS preuzimao kontrolu od iračkih snaga bezbednosti nad sve većim delovima teritorije.

Dok su širili strah i trepet severnim Irakom 2014. godine, silovali su i oteli mnoge jazidske žene, koje su pretvorili u seksualne robinje, dok su muške članove njihovih porodica ubili.

NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE! Jakim udarcima u mošnice POSPEŠUJU seksualno umeće! (VIDEO)

Od kada se 2013. pridružio Islamskoj državi, Husein je, prema sopstvenom priznanju, ubio oko 500 ljudi.

- Pucali smo i sekli glave kad god je trebalo - rekao je on.

Husein kaže da su ga emiri učili da ubija, što mu je u početku teško padalo - naročito kada su doveli osobu na kojoj je trebalo da vežba. Međutim, sa svakim novim danom, bivalo mu je sve lakše.

- Sedam, osam, deset, 30, 40 ljudi odjednom. Odveli bismo ih u pustinju i ubili - kaže Husein.

Na kraju je ubijao bez oklevanja.

- Naterao bi ih da sednu, vezao im povez i ispalio im metak u glavu. To je bilo uobičajeno - kaže hladnokrvni džihadista.

Mada otvoreno priznaje užasne zločine, Husein sebe doživljava kao žrtvu. Novinarima je rekao da je iz siromašne, razorene porodice u Mosulu.

- Nisam imao novca, nikoga da mi kaže šta je pogrešno, a šta ispravno, nije bilo posla - kaže on - Imao sam prijatelje, ali me niko nije posavetovao.

Husein danas ima 21 godinu, a islamisti su ga regrutovali kada je imao samo 14. Kaže da je lokalni sveštenik zaslužan što se zainteresovao za džihad, pridružio Al Kaidi i kasnije, Islamskoj državi.

(Espreso.co.rs / metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.