RODITELJI IZ PAKLA MUČILI DECU NA STRAVIČNE NAČINE: Radili GNUSNE stvari mališanima, stomak će vam se OKRENUTI
Bračni par, Foto: Printscreen/Facebook/Cheryl Pickles

JEZIVO!

RODITELJI IZ PAKLA MUČILI DECU NA STRAVIČNE NAČINE: Radili GNUSNE stvari mališanima, stomak će vam se OKRENUTI

Stručnjak za rukopis je kasnije ustanovio da su pisma lažna, odnosno da se ne radi o dečjem rukopisu

Objavljeno:

Par iz Velike Britanije koji je mučio decu izgladnjivanjem, gurao ih pod kipuću vodu i hranio sapunom proglašen je krivim za višestruko zlostavljanje dece.

Deca Šeril Pikls (35) i Endrjua Hadvina (39) bila su toliko gladna da su hodala više od šest kilometara da bi rano ujutro pretraživala kante ispred supermarketa.

Kada su prijavili zlostavljanje jednoj odrasloj osobi i kada je slučaj došao do policije, roditelji su se uspaničili, lažirali pisma i kazali da su ih napisala njihova deca, piše Daily Mail,a prenosi Index.

"Žao nam je, lagali smo", pisalo je u pismima.

Bračni par
foto: Printscreen/Facebook/Cheryl Pickles

Stručnjak za rukopis je kasnije ustanovio da su pisma lažna, odnosno da se ne radi o dečjem rukopisu.

Deca su tražila ostatke hrane po ulici

Policija je pokrenula istragu 2018. godine, nakon dojave o mogućem zlostavljanju. Istraga je trajala četiri godine, a tokom nje su detektivi ispitali više od 150 svedoka. Otkrili su da su roditelji terali decu da jedu sapun i da se tuširaju u kipućoj vodi, zatvarali ih u ormare i izgladnjivali.

Deca su često tražila ostatke hrane po ulici, a jednom prilikom su pronađeni kako rano ujutru hodaju do supermarketa u potrazi za hranom. Par je znao da naruči hranu, a onda su terali decu da ih gledaju dok oni jedu.

Na sudu u Durhamu proglašeni su krivima za više krivičnih dela zanemarivanja deteta. Otac je optužen i za tri slučaja silovanja jedne maloletne osobe. Određen im je pritvor do 28. aprila, kada će im biti izrečena presuda.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.