SNIMAK RUŠENJA HELIKOPTERA U KIJEVU: Poginulo najmanje 18 osoba među njima i TROJE DECE! (VIDEO)
Kijev, Foto: Printscreen/Twitter/@pravda_eng

TRAGEDIJA

SNIMAK RUŠENJA HELIKOPTERA U KIJEVU: Poginulo najmanje 18 osoba među njima i TROJE DECE! (VIDEO)

Na snimku, čiju autentičnost nije moguće nezavisno potvrditi, čuje se i vidi helikopter kako leti iznad šume u području Brovarija

Objavljeno: 11:06h

Nakon rušenja helikoptera u Brovariju u regionu Kijeva, u kojem je poginulo najmanje 18 ljudi, na društvenim mrežama su se pojavili snimci letelice, nastali navodno nekoliko minuta pre pada.

Na snimku, čiju autentičnost nije moguće nezavisno potvrditi, čuje se i vidi helikopter kako leti iznad šume u području Brovarija.

U padu helikoptera u blizini vrtića i stambene zgrade poginulo je 18 ljudi, među kojima je troje dece. Među poginulima su i ukrajinski ministar spoljnih poslova i njegov zamenik, koji su bili u letelici.

Jedan od svedoka tragedije rekao je helikopter počeo naglo da se spušta. On je rekao da je helikopter napravio nekoliko krugova u vazduhu pre nego što se spustio.

"Helikopter je napravio tri kruga iznad "Fora", doleteo do centra, počeo naglo da se spušta, udario, zapalio se i to je to", kaže čovek koji je postao očevidac katastrofe.

Prema poslednjim podacima ukrajinskih vlasti, povređeno je 29 ljudi, od toga 15 dece.

"Tragedija u Brovarima. Broj žrtava je povećan -18 mrtvih, uključujući troje dece. Poznato je da ima 29 povređenih, među kojima 15 dece", potvrdio je načelnik Kijevske regionalne vojne uprave Aleksij Kuleba.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.