PORED ANE VOLŠ JOŠ ČETIRI ŽENE MISTERIOZNO NESTALE! Oglasio se i lokalni stručnjak, ŠTA SE OVO DEŠAVA?
Policijski automobili, Foto: Boston PD, printscreen/ facebook/ana walshe

NESTALE

PORED ANE VOLŠ JOŠ ČETIRI ŽENE MISTERIOZNO NESTALE! Oglasio se i lokalni stručnjak, ŠTA SE OVO DEŠAVA?

Naime, u poslednjih dve nedelje nestale su tri žene među kojima je Ana Volš, a još uvek nije nađena žena za kojom potraga traje od novembra prošle godine

Objavljeno: 13:27h

Lokalni stručnjak koji prati nestanke kaže da se ne može setiti perioda kada je toliko žena nestalo za kratko vreme, među njima je i Beograđanka Ana Volš majka trojice maloletnih dečaka.

Naime, kako navodi "NBC Boston" u Masačusetsu su u kratkom vremesnkom periodu pored nestankla Ane Volš prijavljena još četiri misteriozna nestanka žena.

- Poslednje prijave upućene su iz Framingema i Brukfilda, a ima slučaja koji traje od novembra, do nestanka majke u Кohasetu, a koji je osvojio međunarodne naslove, piše Boston.

Lokalni stručnjak koji prati ovakve stvari kaže da se ne može setiti toliko nestalih žena u državi Bej odjednom. Okolnosti u svakom slučaju su različite, ali za njihove porodice, bol i pitanja su previše slični.

Naime, u poslednjih dve nedelje nestale su tri žene među kojima je Ana Volš, a još uvek nije nađena žena za kojom potraga traje od novembra prošle godine.

- Policija Framinghama radi na pronalaženju Medelin Deshazo (33) koja je poslednji put viđena u četvrtak 12.januara. Prema navodima iz policiji, ona bi mogla da bude u ospasnosti jer ima zdravstevnih problema - piše lokalni mediji.

Kako dodaju dva dana pre nje u Brukfiuldu je nestala Britani Ti (35)

- Britani je nestala 10. januara, zabrinutost njene porodice iz dana u dan je sve veća. Kako je rekla njena sestra ona nikad ne bi otišla a da se ne javi. Vlasti su u ponedeljak saopštile da planiraju da povećaju obim potrage u utorak, kada se obeležava nedelju dana otkako je Ti poslednji put viđen- navodi Boston.

Deset dana pre nestanka pomenute žene trag se izgubio našioj Beograđanki Ani Volš, koja je majka trojice maloletnih dečaka.

- Ana Volš (39), poselednji put je viđena 1. janura u iznajmljenoj kući u Kohasetu gde je čekala Novu godinu sa porodicom i prijateljem. Njen muž, Brajan, optužen je da je doveo policiju u zabludu u njihovoj istrazi. Ubrzo potom u javnosti su izašle informacije koje se tiču Brajanovog sukoba sa zakonom - pišu lokalni mediji.

Tri dana pre Aninog nestanka prijavljen je nestanak Lori Bakster (45) koja je sa porodicom poslednji put bila u kontaktu 28. decembra tri dan apre nestanka Ane Volš.

Njiovu javnost potresa i činjnieca da j eu novembru prošle godine takođe nestala žena Morales Rohas (41).

- Njen trag se gubi 26. novembra, kada je poslednji put viđena u automobilu u Bostonu. Automobil je pronađen ali od nje do danas ni traga ni glasa. Nesrećna žena ima dvoje dece koja kako kažu rođaci ne prestaju da pitaju za majku- piše Boston.

Profesor prava iz Vendi Marfi koja je kodirektor projekta za zastupanje žena i dece. Кaže da je pratila zabrinjavajuće trendove kada su žene u opasnosti.

- Možda mislite da ovi slučajevi nisu povezani, ali ja mislim da su povezani- rekla je ona o svim nestancima. "Nikad nije bilo ovako loše. Ne mogu da se setim vremena kada smo imali ovoliko nestalih žena u tako kratkom vremenskom periodu - rekla je profesorka.

(Espreso/Informer/NBC Boston)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.