POSLEDNJI VELIKI ŠEF KOZA NOSTRE JE VAŽIO ZA VELIKOG PLEJBOJA: Bio je omiljen među ŽENAMA, evo kako su mu POMAGALE
Mateo Mesina Denaro, Foto: Printscreen/Youtube/Guardian News

O NJEMU

POSLEDNJI VELIKI ŠEF KOZA NOSTRE JE VAŽIO ZA VELIKOG PLEJBOJA: Bio je omiljen među ŽENAMA, evo kako su mu POMAGALE

Prisustvo velikog broja žena uobičajeno je za "modernog šefa mafije"

Objavljeno:

Najtraženiji mafijaški bos, smatran za šefa sicilijanske Koza nostre, Mateo Mesina Denaro (60), koji je uhapšen danas nakon 30 godina bekstva, bio je omiljen među ženama, a mnoge su mu pomagale.

Jedna od njih, Marija Mesi, čak je osuđena za pomaganje, jer ga je skrivala u svojoj kući tokom bekstva, prenosi italijanski "Mesađero".

Pored nje, kao njegovi glavni pomagači pominju se i Frančeska i izvesna Andrea iz Austrije.

Prisustvo velikog broja žena uobičajeno je za "modernog šefa mafije", i dodaje da je od svih najduže bio u vezi sa Mesijevom koja je uhvaćena zahvaljujući jednom presretnutom telefonskom razgovoru i ljubavnoj poruci.

Prilikom bekstva on se često kretao na različitim lokacijama, a obično je boravio u luksuznim vilama svojih pomagača, u koje je često vodio i "svoje žene".On je žene često zvao lažnim imenima, kojima se i sam služio prilikom putovanja.

Bio je u vezi sa austrijskom državljankom Andreom Hasler koja je radila u hotelu u Selinuntu. Posle nekog vremena preselila se iz hotela u jednu vilu, jer se, prema glasinama, u nju zaljubio menadžer hotela koji je zbog toga ubijen.

Nakon Andree, Denaro je stupio u vezu sa Frančeskom Alanjanom, sestrom knjigovođe Karmela Patija koji je važio za njegovog veoma bitnog saradnika.

Iz veze sa njom Denaro je 1996. godine dobio ćerku Lorencu, a one su smeštene u kuću njegove majke u Kastelvetranu. Iz te kuće majka i ćerka su otišle 2013. godine, a do danas nije jasno da li je to bio čin pobune devojčice ili, što se čini verovatnijim, izbor izazvan činjenicom da majka i ćerka više nisu mogle da žive u kući koju su opsedali policija i karabinjeri.

Lorenca je 2021. dobila dete.

Denaro, poznat i kao "Dijabolik" uhapšen je u privatnoj klinici "Madalena" u Palermu, gde se, prema izvorima, lečio od tumora najmanje godinu dana, preneo je "Korijere dela sera".

Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne, ali su ga karabinjeri uhvatili.

Detinjstvo i adolescenciju proveo je u kući svoje bake, a zatim je živeo sa majkom stalno u atmosferi pretresa, provera i policijskih racija.

O njegovom sinu Frančesku (29 ili 30) malo se zna, samo je poznato da ima imidž nemilosrdnog plejboja koji nosi "Rej Ban" naočare i dizajnerske košulje.

Policija je za informacije o Denaru nudila nagradu od milion i po evra.

(Espreso/24sedam/Mesađero)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.