PRIJAVLJEN NOVI NESTANAK U AMERICI: Traži se 5-godišnja Atina, poštar slučajno otkrio da NEŠTO NIJE U REDU!
Nestala devojčica, Foto: PrintScreen/ Oklahoma Highway Patrol

nestala devojčica

PRIJAVLJEN NOVI NESTANAK U AMERICI: Traži se 5-godišnja Atina, poštar slučajno otkrio da NEŠTO NIJE U REDU!

Atina je poslednji put viđena u roze džemperu sa leptirićima i roze pantalonama

Objavljeno:

Poštanski službenik primetio je petogodišnju devojčicu ispred svoje kuće i prijavio policiji Oklahome koja je potom saznala da je mlađa sestra te devojčice nestala.

Policijska stanica u Sirilu obaveštena je o detetu bez nadzora oko 14 časova u utorak 10. januara, prenosi Yahoo News.

Tada počinje potraga za sestrom devojčice, četvorogodišnjom Atinom Braunfild (Athena Brownfield), ali za sad nesupešno, naveli su nadležni organi.

"Ova istraga je vrlo aktivna i temeljna i pronalazak devojčice predstavlja prioritet za nas. Dok je definisanje odgovornih za njen nestanak sledeći korak", Bruk Aberjtman (Brook Arbeitman), član Oklahoma Državnog Istražnog Biroa, izjavio je za KOCO. "Moramo da pronađemo ovu devojčicu. Ona je sama negde u okruženju. Da li je to uznemirujuće? Jeste. No, da li je žrtva fizičkog nasilja? Na nama je to da tek otkrijemo."

Nestala devojčica
Nestala devojčicafoto: PrintScreen/ Oklahoma Highway Patrol

Atina ima "slabije verbalne sposobnosti", naveo je član policije.

Policija je zatražila od fizičkih i privatnih lica u Sirilu da predaju snimke sigurnosnih kamera nadležnim organima u Family Life Church.

"Na početku, građani su bili podstaknuti da pretraže svoja imanja kako bi pomogli u istrazi nestale devojčice", rekao je član policije.

"Molim vas da ne nastavljate potragu na imanjima drugih ljudi, ograničite se samo na svoje vlasništvo. Ukoliko želite da pomognete u daljoj potrazi javite se komandnoj jedinici u Family Life Church."

Atina je poslednji put viđena u roze džemperu sa leptirićima i roze pantalonama, naveli su iz Oklahoma Highway Patrol a preneli su Yahoo News.

Siril u Kado okrugu udaljen je oko 112 kilometara od grada Oklahoma.

(Espreso/ Yahoo News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.