ČOPOR PITBULOVA OTKINUO DEČAKU (11) VEĆINU SKALPA: Majka IZBEZUMLJENA nakon užasavajućeg napada
Pitbul, Foto: Profimedia

JEZIVO

ČOPOR PITBULOVA OTKINUO DEČAKU (11) VEĆINU SKALPA: Majka IZBEZUMLJENA nakon užasavajućeg napada

Vlasnik je policiji objasnio kako njegovi psi vole da jure bicikle

Objavljeno:

Jedanaestogodišnjem dečaku iz SAD je čopor pitbulova otkinuo većinu skalpa tokom užasavajućeg napada 6. januara. Mališan je srećom srećom preživeo i oporavlja se u bolnici.

Džastin Gilstrap vozio je bicikl u Grovetaunu u Džordžiji, kada su ga tri psa napala, oborivši ga u jarak i umalo mu otkinuvši uši. Takođe je zadobio ugrize na nogama i nalazio se u teškom stanju, potvrdila je policija, prenosi Dejli star.

Od tada je obavljeno mnoštvo operacija kako bi se rekonstruisao Džastinov skalp, od kojeg je ostalo svega 30 odsto.

Izbezumljena majka Erika Gilstrap kazala je lokalnim medijima da je dečakov rođak uspeo da zaustavi razjarene pse nakon što je čuo vrisak. Vlasnik tri pitbula Bert Bejker III (26) uhapšen je kasnije tog dana.

Kancelarija šerifa okruga Kolumbija potvrdila je da je vlasnik pasa priznao da su oni njegovi i kasnije izjavio da “vole da jure ljude na biciklima”. Bejker III je platio kauciju i čeka suđenje, dok mu je Služba za životinje okruga Kolumbija već pisala opomene jer dozvoljava psima da slobodno trče.

Pitbul
foto: Liveleak printscreen

Erika je takođe pokrenula akciju prikupljanja sredstava za pokrivanje troškova Džastinovog boravka u bolnici, koja je do sada prikupila blizu 100.000 dolar.

– Molim sve da se mole za Džastina. Večeras [6. januara] su ga napala 3 pitbula. Hitno je prebačen na operaciju. Trenutno je intubiran i pod sedativima. Nedostaje mu 70 odsto vlasišta, ima nekoliko razderotina i šavova, nisu mogli da zatvore ranu na njegovoj nozi, a sada ima groznicu – napisala je izbezumljena majka.

Ona dodaje da je posebno tužno što su pse već prijavili nekoliko puta, ali lokalne vlasti nisu ništa uradile.

(Espreso/Objektiv.rs, daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.