OTPUTOVALA NA BALI ZBOG LJUBAVI ALI SE PREVARILA: Mislila da je našla SRODNU DUŠU a sad ju je SRAMOTA (VIDEO)
Džes Austen, Foto: PrintScreen/ TikTok/ jesszautsen

nesrećna žena

OTPUTOVALA NA BALI ZBOG LJUBAVI ALI SE PREVARILA: Mislila da je našla SRODNU DUŠU a sad ju je SRAMOTA (VIDEO)

Džes Austen (29) je pre nekoliko meseci počela da se dopisuje s dečkom kojeg je upoznala na internetu, a kako kaže, posle nekoliko razmenjenih poruka je pomislila da je pronašla čoveka svog života

Objavljeno:

Iako je internet napredovao, i dalje je veoma rizično dopisivati se sa osobom koju ne poznajte. Međutim, ovaj način upoznavanja je poslednjih nekoliko godina sve popularnija, a neki su preko interneta uspeli da upoznaju svoju srodnu dušu.

Džes Austen (29) je pre nekoliko meseci počela da se dopisuje s dečkom kojeg je upoznala na internetu, a kako kaže, posle nekoliko razmenjenih poruka je pomislila da je pronašla čoveka svog života.

Posle šest meseci dopisivanja, Džes je odlučila da ode na Bali kako bi upoznala muškarca s kojim se toliko dugo dopisivala.

Međutim, nakon što je platila letove i putovala više od šest sati, Džesje rekla da se osećala "glupo" i "posramljeno" kad se muškarac s kojim se dopisivala nije ni pojavio, ostavivši je da se sama brine za sebe u stranoj zemlji, piše NY Post.

- Pitao me je da li hoću da dođem kod njega na Bali i odmah sam pristala. Znam da budem veoma impulsivna kada je donošenje odluka u pitanju - rekla je ona i pokazala poruke u kojima su planili sastanak i putovanje.

U jednom joj je trenutku čak poslao poruku u kojoj je napisao:

- Prilično sam oduševljen idejom da dolaziš. Vidimo u ponedeljak uveče!

1 / 3 Foto: Profimedia

Međutim, nakon što je sletela kasno uveče, javila mu se, a on je počeo da pomera satnicu kada će se videti. Na kraju je prestao da joj odgovara na poruke.

- Pokušala sam da se budem u redu, ali sam bila mnogo razočarana - iskrena je ova devojka.

Ona je odlučila da ostane nekoliko dana na Baliju, ali nije ni slutila šta će joj se dogoditi kada bude na putu do svoje kuće.

- Sela sam u avion, a onda sam videla da ispred mene sedi čovek koji mi je poznat. To je bio on! Video je i on mene, ali se pravio da ne postoji - otkrila je ona.

Budući da je njen video postao viralan, on joj se javio i objasnio zašto je to uradio:

- Rekao mi je da je upoznao drugu devojku i da mu je bilo neprijatno, jer je nekoliko dana pre tražio da dođem tu, pa je odlučio da nestane. Rekla sam mu koliko je to kukavički i da nije trebalo da me zove - zaključila je ona.

Podsećamo, Austen nije jedina koju je neko prevario posle online dopisivanja, sve češće čujemo za slučajeve kao ovaj zbog same prirode interneta.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.