ŽENA ZAVRŠILA ČAK 28 SMEROVA NA FAKULTETU: Nećete verovati koliko joj je trebalo godina za to (FOTO)
Studentkinja koja je oborila rekorde, Foto: Profimedia

verovali ili ne

ŽENA ZAVRŠILA ČAK 28 SMEROVA NA FAKULTETU: Nećete verovati koliko joj je trebalo godina za to (FOTO)

Ova žena je prvakinja u kategoriji završenih univerzitetskih i postdiplomskih studija

Objavljeno:

Za 22 godine, dr Dorota Monika Zvierzinska-Simonajc dobila je 28 univerzitetskih diploma. Među završenim master studijama su, između ostalih, oblasti kao što su pravo, kriminologija, unutrašnja bezbednost, sociologija, engleska filologija ili klinička seksologija.

Dr Dorota Monika Zvierzinska-Simonajc iz Poljske, rođena je 1976. godine i trenutno je tamošnja prvakinja u kategoriji završenih univerzitetskih i postdiplomskih studija. Naime, ona se može pohvaliti sa završenih 28 smerova i brojnim nagradama. Prve redovne studije završila je sa 24 godine sa diplomom magistra poljske filologije na Univerzitetu Varmija i Mazuri u Olštinu. U narednim godinama studirala je na brojnim poljskim univerzitetima, što je rezultiralo činjenicom da je krajem 2022. postavila poljski rekord sa završenih 28 smerova!

Poljski rekorder u studiranju

Impresivan broj se sastoji od 10 diplomiranih diploma sa magistraturom , diplomom i 17 postdiplomskih diploma .. Zvierzinska-Simonajc je takođe doktorirala i diplomirala na Visokoj školi za obuku nastavnika stranih jezika u Olštinu. Među završenim master studijama nalaze se oblasti kao što su: psihologija, sociologija, pedagogija, pravo, kriminologija, unutrašnja bezbednost, administracija, poljska filologija, engleska filologija i ruska filologija.

Od 2000. godine poljska rekorderka završila je i postdiplomske studije iz kliničke seksologije, psihologije transporta, pregovaranja i posredovanja, dijetetike, socioterapije, pedagoške terapije, karijernog savetovanja, forenzike u krivičnom postupku, antiterorističke bezbednosti, novinarstva, bibliotekarstva i nauke. informisanje, nastava filozofije i etike, upravljanje ljudskim resursima sa elementima menadžerskog koučinga, menadžment zdravlja i bezbednosti na radu, piše portal "Onet".

Međutim, ni tu nije kraj, jer dr Dorota Monika Zvierzinska-Simonajc može da se pohvali i brojnim nagradama i priznanjima, uključujući Počasnu diplomu rektora Univerziteta u Bjalistoku, diploma dekana Pravnog fakulteta Univerziteta u Bjalistoku za diplomiranje na Pravnom fakultetu Univerziteta u Bjalistoku sa veoma dobrim akademskim uspehom. Dobila je i Preporuke univerziteta kao osobu koju vredi preporučiti za rad u oblasti završenih studija.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.