DOVELI BOLESNU MACU KOD VETERINARA: Ono što joj je našao u STOMAKU nikada nije VIDEO, ostao bezz TEKSTA (FOTO)
Mačka, Foto: Printscreen/Facebook/Charleston Animal Society

NEVEROVATNO

DOVELI BOLESNU MACU KOD VETERINARA: Ono što joj je našao u STOMAKU nikada nije VIDEO, ostao bezz TEKSTA (FOTO)

Džulijina creva nisu oštećena stranim predmetima, međutim, blokada je dovela do ozbiljnog stanja jetre koje se sada leči

Objavljeno:

Mačke imaju svoj "jezik" i način komunikacije, ali svaki njen vlasnik može nesumnjivo da primeti kada se njegov ljubimac ne ponaša uobičajeno, odnosno kada je vreme da poseti veterinara. Tako je bilo i sa mačkom Džulijet, koja je odbijala hranu i to iz šokantnog razloga.

Veterinari u Južnoj Karolini bili su zapanjeni nedavnim slučajem, kada su iz njenog stomaka uklonili više od 30 gumica za kosu!

Dobri Samarićanin je doveo mačku Džulijet sa još dve druge mačke u Udruženje za životinje Čarlstona nakon što je primetio da su mačići ostavljeni kada su se njihovi vlasnici preselili iz države. Veterinari koji su ih pregledali po dolasku, mislili su da je Džulijet zdrava, ali nakon nekoliko nedelja postala je letargična i prestala da jede.

Tada je radiograf otkrio neobičnu blokadu u njenom stomaku. Li Džejmison, pomoćnik direktora za veterinarsku negu društva, rekao je da je hirurški tim otkrio "naizgled beskonačan snop kanapa" tokom snimanja.

Zapravo, ispostavilo se da je Džulijet progutala 38 gumica za kosu, koje su se nagomilale u stomaku nesrećne mačke.

"Nikada nisam video ništa slično", rekao je Džejmison lokalnim medijima.

Džulijina creva nisu oštećena stranim predmetima, međutim, blokada je dovela do ozbiljnog stanja jetre koje se sada leči.

"Moramo se pobrinuti da, dok je hranimo, držimo njene elektrolite u ravnoteži", dodao je Džejmison.

Ono što su lekari izvadili iz Džulijinog stomaka, odlučili su da podele kao podsetnik da nikada ne dozvolite mačkama da se igraju bez nadzora sa predmetima kao što su trakice i gumice za kosu.

(Espreso/Blic/Njujork post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.