NESTAO PRE 10 GODINA, A PRE NEKOLIKO DANA PRONAĐEN MRTAV: Ime u dokumentima ŠOKIRALO PORODICU
Robert Hogland, Foto: Printscreen/Twitter/@coldcasemm

STRAŠNO

NESTAO PRE 10 GODINA, A PRE NEKOLIKO DANA PRONAĐEN MRTAV: Ime u dokumentima ŠOKIRALO PORODICU

Policija je pronašla Hoglandov novčanik, mobilni telefon i porodične automobile ispred njegovog stana, ali od njega nije bilo ni traga

Objavljeno: 20:15h

Čovek koji je nestao iz američke savezne države Konektikat pre skoro 10 godina pronađen je mrtav prošlog ponedeljka u Njujorku, gde je živeo pod drugim imenom. Robert Hogland je poslednji put viđen ujutru 28. jula 2013. na benzinskoj pumpi u Njutaunu u državi Konektikat, saopštila je lokalna policija.

Sutradan su njegovi rođaci obavestili policiju o nestanku, pošto nije pokupio člana porodice sa aerodroma i nije se pojavio na poslu.

Policija je pronašla Hoglandov novčanik, mobilni telefon i porodične automobile ispred njegovog stana, ali od njega nije bilo ni traga, navodi En-Bi- Si njuz.

Slučaj je otvoren godinama nakon nestanka, a prijavljen je širom zemlje, saopštila je policija Njutauna. Njegov nestanak je takođe dospeo na naslovne strane i prikazan je u televizijskoj seriji TV kanala Investigation Discoveri “Nestao”.

Promenio je ime i preselio se

Posle skoro deset godina, misterija njegovog nestanka je konačno rešena. Njegovo telo pronađeno je u zaseoku Rok Hil. Hogland se očigledno preselio u državu Njujork i tamo živeo pod novim imenom Ričard King.

Otkriće Hoglanda nakon svih ovih godina bilo je veliki šok za njegovu porodicu:

– Pokušavam da se uhvatim u koštac sa situacijom. Još nismo dobili nikakve dodatne informacije – rekao je Kristofer Hogland , Robertov sin, u četvrtak.

On je dodao da ne zna šta je moglo da podstakne njegovog oca da ode.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.