OTAC 102 DECE POSLAO JASNU PORUKU SVIM MUŠKARCIMA: Nakon što je dočekao 568 unučadi napravio KLJUČAN POTEZ (FOTO)
Poligamija, Foto: Profimedia

rekord

OTAC 102 DECE POSLAO JASNU PORUKU SVIM MUŠKARCIMA: Nakon što je dočekao 568 unučadi napravio KLJUČAN POTEZ (FOTO)

Tek nakon što je napravio devet fudbalskih timova došao je do zaključka da je malo preterao

Objavljeno:

Musa Hasaja (67) iz Ugande, zamolio je svoje žene da počnu da koriste kontracepciju nakon što je dobio 102. dete. Možda se ne bi zaustavio na toj brojki da nije postalo izuzetno teško nahraniti sva ta gladna usta, prenosi Dejli mejl.

Hasaja je napravio devet fudbalskih timova sa čak 12 supruga, a dočekao je i 568 unučadi u zemlji gde je poligamija legalna.

On i njegova porodica žive u prestonici Lusaki, dok je tokom zanimljivog intervjua spomenuo da živi sa svih 12 žena pod istim krovom kako bi mogao da ih nadgleda. Naime, i danas se plaši da će se otrgnuti i otići u zagrljaj drugog muškarca, a oko trećina dece, starosti od šest do 49 godine, živi sa njima na imanju.

Musa Hasaja sa porodicom
Musa Hasaja sa porodicomfoto: Printscreen/Youtube/Afrimax English

Njegovo najstarije dete je 21 godinu starije od njegove najmlađe supruge.

– Ne mogu više da podensem da dobijam decu zbog ograničenih finansijskih sredstava. Takođe želim da kažem drugim muškarcima da su četiri žene dovoljne. Sve više od toga dovodi do problema – rekao je Hasaja, priznajući da ne zna sva imena dece i unučadi napamet.

Musa Hasaja
Musa Hasajafoto: Printscreen/Youtube/Afrimax English

Prvu suprugu Hanifu oženio je 1971. godine sa 16 godina nakon što je završio školu, a prvi put je postao otac dve godine kasnije kada je Hanifa rodila ćerku.

Tada je imao dovoljno novca i zemlje da proširi svoju porodicu kako je želeo, ali su mu poslednjih godina primanja postajala sve manja i dolazilo je dotle da je tražio od vlade da mu pomogne da školuje svu ovu decu.

Hanifina prva supruga opisala ga je kao čoveka koji se podjednako odnosi prema svima u porodici i istakla da se svi članovi porodice uglavnom dobro slažu.

(Espreso / Net.hr / Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.