GOLORUK SE ZALETEO NA PETORICU NAORUŽANIH RAZBOJNIKA: Zbog snimka ga proglasili "HEROJEM U GAĆAMA" (VIDEO)
Snimak tuče, Foto: Printscreen/Twitter/9News Gold Coast

neviđeni okršaj

GOLORUK SE ZALETEO NA PETORICU NAORUŽANIH RAZBOJNIKA: Zbog snimka ga proglasili "HEROJEM U GAĆAMA" (VIDEO)

Stiva nije uplašilo to što su imali oružje, već je nastavio da se bori

Objavljeno:

Australijanac Stiv Midlton (50) probudio se u 4:30 ujutro 26. decembra i primetio da mu grupa lopova pretura po kolima parkiranim ispred kuće. Odmah je istrčao napolje, a jedino što je uspeo da zgrabi bile su – gaće.

Okršaj sa, kako se ispostavilo, petoricom mladića, snimila je njegova sigurnosna kamera, a mediji su ga proglasili “herojem u gaćama”.

Stiv nije ni razmišljao o svojoj bezbednosti već se odmah zaleteo na jednog od njih i uhvatio ga za majicu. Međutim nije znao koliko ih je, niti da je jedan nosio nož, a drugi palicu.

– Bio sam go, probudio sam se, pronašao gaće, istrčao napolje, uplašio jednog od njih i uspeo da ga uhvatim. Nisam znao da su druga deca u drugom autu u ulici, nisam ni razmišljao o tome – rekao je Stiv za televiziju Nine News.

Na snimku objavljenom na Tviteru vidi se kako jedan od mladića vadi nož, a drugi bejzbol palicu. Stiva to nije uplašilo, već je nastavio da se bori.

– Kada se palica pojavila, pokušao sam da iskoristim momka koga sam držao kao svoj mali štit. Onda sam video još jednu glavu kako viri na drugoj strani, prolazeći kroz drugi auto. Onda sam pomislio “au s**nje, opljačkani smo” – kazao je on.

Stiv Midlton
Stiv Midltonfoto: Printscreen/Twitter/9News Gold Coast

Građevinski radnik je uprkos svemu nastavio da se rve sa njima, dok na kraju nisu pobegli u dva vozila. On je iz sukoba izašao bez ikakavih povreda, a snimak je odmah postao viralan.

– Samo sam hteo da uhvatim jednog od njih kako bih mogao da pozovem policiju i da oni preuzmu stavr odatle – objasnio je Stiv.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.