OBOGATILA SE NAKON SVAĐE SA MUŽEM: Uradila nešto čega se on NE BI SETIO
ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatna situacija

OBOGATILA SE NAKON SVAĐE SA MUŽEM: Uradila nešto čega se on NE BI SETIO

Ona dalje priča kako je prvo mislila da nije imala dobitnu kombinaciju

Objavljeno: 10:21h

Žena iz SAD koja je izgubila svađu sa mužem oko toga ko bi trebalo da ode do prodavnice vratila se kući bogatija za 4 miliona dolara jer je usput kupila greb-greb karticu.

Neverovatno srećna 49-godišnjakinja, koja je odlučila da ostane anonimna, kupila je dobitni loz u istoj samoposluzi o Oklandu u koju je otišla da nabavi ćurku za Dan zahvalnosti i osvojila glavnu nagradu Lutrije Mičigena.

– Bio je to dan pre Dana zahvalnosti i moj muž me je pitao da li mogu da odem u prodavnicu i kupim ćurku jer on nije imao vremena. Nakon što smo se prepirali o tome ko će ići u prodavnicu, pošto smo oboje bili zauzeti, pristala sam da ja odem. Kupila sam ćurku, a zatim stala i kupila loz za “VIP millions” na izlazu – ispričala je ona oredstavnicima lutrije.

Ona dalje priča kako je prvo mislila da nije imala dobitnu kombinaciju, ali je onda skenirala srećku telefonom preko aplikacije lutrije.

– Kada su se na ekranu pojavile konfete koje pokazuju da sam osvojila 4 miliona dolara, počela sam da se tresem i osećala sam se kao da ne mogu da dišem. Moja porodica je mislila da imam srčani udar! Tako mi je drago što sam na kraju otišla u prodavnicu, jer da je moj muž otišao, ne bismo bili ovde da podignemo nagradu od 4 miliona dolara – zaključila je srećnica.

Na žalost, posle odbijanja poreza ostaće joj “samo” 2,7 miliona dolara, koje je odlučila da odmah podigne umesto da joj se isplaćuju rate narednih 30 godina. Rekla je da planira pametno da potroši novac podmirujući račune, renovirajući porodični dom i štedeći ostatak za penziju.

(Espreso/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.