DEVOJKA ZATEKLA JEZIV PRIZOR U KUPATILU: Dok se TUŠIRALA nije bila SVESNA da je SNIMA KAMERA
Kamera, Foto: Profimedia

SRAMNO

DEVOJKA ZATEKLA JEZIV PRIZOR U KUPATILU: Dok se TUŠIRALA nije bila SVESNA da je SNIMA KAMERA

Za manje od 24 sata, Sing je uspeo da sačuva ček sedam snimaka devojke, dok je bila u kupatilu

Objavljeno: 19:19h

Devojka Ksia Ni (20) bila je prestravljena nakon što je pronašla špijunsku kameru, koju je postavio suprug njene najbolje prijateljice i koja ju je snimala pod tušem.

Bračni par Seng i Ksiao Džia iz kineske provincije Đeđang, živeli su u spavaonici njihove kompanije, nekoliko godina sa svojom prijateljicom Ksiom Ni. Međutim, kada se par venčao ove godine u junu mesecu, devojka je odlučila da se preseli i ostavi ih sa dve žene koje su takođe boravile u kompleksu kompanije, piše Miror.

Jednom prilikom, prijatelji su odlčili da izađu na ručak. Mlada Ksia, ostavila je svoju sobu na novoj adresi otključanu, jer je znala ko sa njom živi i nije strahovala za svoje lične stvari.

Tog popodneva, muž od njene prijateljice, ostao je u njenoj kući i u kupatilo postavio kameru. Kamera je bila namenjana da snima devojku dok se tušira.

Tuširanje
foto: Profimedia

Krajem jula meseca, devojka je tokom tuširanja čula kako je nešto palo, tada je pronašla malu kameru. Ona je ubrzo otišla kod svojih prijatelja, da ih pita da li znaju o čemu se radi.

Tokom razgovora sa svojim prijateljima, Seng se pravio da ništa ne zna, i pretvarao se da je šokiran zbog kamere. Međutim, Ksia njegova žena, pozvala je policiju koja je ubrzo izašla na teren, i posle kraće istrage otkrila da je glavni krivac za kameru, zapravo Seng.

On je policiji ubrzo priznao sve, i rekao da je kameru postavio jer mu je bilo potrebno "dodatno uzbuđenje".

Singova žena Ksiao, ovaj postupak njenog muža okarakterisala je kao "odvratan".

Za manje od 24 sata, Sing je uspeo da sačuva ček sedam snimaka devojke, dok je bila u kupatilu, piše Miror.

(Espreso/Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.