BOGATAŠICA OPTUŽENA ZA SILOVANJE DEČAKA (14) RONILA SUZE U SUDU: Isplivali NOVI DETALJI, SKANDAL
Savana Dejzli, Foto: Printscreen/Youtube/ REACTION FR

AU

BOGATAŠICA OPTUŽENA ZA SILOVANJE DEČAKA (14) RONILA SUZE U SUDU: Isplivali NOVI DETALJI, SKANDAL

Ona je provela četiri nedelje u pritvoru, nakon čega je puštena prvo u kućni pritvor uz kauciju od 100.000 australijskih dolara

Objavljeno:

Bogata australijska naslednica Savana Dejzli (45), koja poseduje konje i biznis vezan za mršavljenje, puštena je da se brani sa slobode na suđenju za s*ksualno iskorišćavanje 14-godišnjeg dečaka, prenosi Dejli mejl.

Ona je provela četiri nedelje u pritvoru, nakon čega je puštena prvo u kućni pritvor uz kauciju od 100.000 australijskih dolara, da bi joj na kraju ostala jedino obaveza boravka u domu od 22 časa do 6 časova sledećeg dana.

Na ročištu za kauciju je takođe rečeno da će slučaj biti pred sudom u četvrtak i da će biti prikazan snimak “potencijalno erotskog” plesa koji se dogodio pre krivičnog dela. Međutim, Savanin advokat Majkl Hempsal rekao je sudu da će video materijal „govoriti sam za sebe“.

Zatvor, Zatvorenik, Lisice, Hapšenje
foto: Profimedia

– Tu se vide neki fensi kostimi, “munvok” Majkla Džeksona i neki brejkdens. To je normalno i nije kontroverzno – rekao je Hempsal.

On je takođe priznao da je Dejzi dala 14-godišnjaku “jednu čašu vina” nakon što je tužilaštvo navelo da postoje dokazi da mu je dala alkohol.

Govoreći o uslovima kaucije na lokalnom sudu u Dauning centru, Hempsal je rekao da su oni slični kućnom pritvoru. Zatim je opisao lične probleme sa kojima se Dejli suočila zbog “strogih uslova” pritvora.

Dejsli je bila preplavljena emocijama tokom obraćanja svog advokata, brišući suze iz očiju, navodi Dejli telegraf.

Podsetimo, majka dvoje dece i ćerka slavnog australijskog uzgajivača konja Rosa Dejzlija, odlučno poriče sve optužbe i izjašnjava se da nije kriva. Policijski izveštaji navode da je Dejzli prošle godine u jednom danu, i to do 17 sati, četiri puta s*ksualno iskoristila maloletnog dečaka. Nije jasno jesu li se ranije poznavali.

Advokat optužene tvrdio je da su optužbe protiv njegove klijentkinje iznesene “u inat” i da je to slučaj njegove reči protiv njene, prenosi Njujork post.

Međutim, tužilac Danijel Ričardson tvrdi da dokazi postoje, kao i da mu je policajac rekao za snimak telefonskog poziva Savane u kojem ona navodno priznaje da je poljubila tinejdžera. Ričardson je takođe naveo da snimak otkriva kako se ona slabo seća incidenta jer je u to vreme bila navodno pijana.

– Ona kaže: “Mislila sam da ćeš mi pozvati policiju, mislila sam da smo ovo stavili u malu kutiju i bacili duboko u more”. Policajac mi je dao uputstvo da je telefonski poziv loš za nju. Činjenice su da je dala priznanja koja su snimljena u telefonskom razgovoru i to je prilično ozbiljna stvar – rekao je tužilac na prvom ročištu.

(Espreo/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.