VILDERS obećao da će deislamizovati Holandiju, UPOREDIO KURAN SA MAJN KAMPFOM!
Foto: AP

radikalno

VILDERS obećao da će deislamizovati Holandiju, UPOREDIO KURAN SA MAJN KAMPFOM!

Vilders se zalaže za zabranu džamija u Holandiji, zabranu Kurana i napuštanje Evropske Unije. Ranije je apelovao na evropske nacije da "deislamizuju Evropu" i da stvore sigurnije okruženje za sebe i svoju decu"
Objavljeno:

Holandski desničar i poslanik Gert Vilders rekao je u intervjuu da će "deislamizovati" Holandiju, i uporedio je muslimansku svetu knjigu, Kuran, sa Hitlerovim delom Majn Kampf.

Vođa Holandske partije slobode takođe je uporedio džamije sa nacističkim hramovima. Vilders je ranije najavio da će Evropa uskoro ući u doba "patriotskog proleća", u kojem će populističke stranke trijumfovati u Holandiji i Francuskoj, na talasu Bregzita i izbora Donalda Trampa za predsednika SAD.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vilders je u najnovijem intervjuu koji je dao za holandsku televiziju rekao da Holandija ne treba da gradi zid kako bi sprečila masovan ulazak migranata, ali da treba da pojača pograničnu kontrolu.

On je rekao i da će obećanja drugih stranaka da neće sarađivati s njim ubrzo biti zaboravljena ako, kako se očekuje, njegova stranka dobija više od 30 mesta u parlamentu.

Inače, Vildersova Partija slobode vodi u većini istraživanja javnog mnenja, a konzervativna VVD partija je na drugom mestu.

Inače, Vilders se zalaže za zabranu džamija u Holandiji, zabranu Kurana i napuštanje Evropske Unije. Ranije je apelovao na evropske nacije da "deislamizuju Evropu" i da stvore sigurnije okruženje za sebe i svoju decu".

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.