OTAC IH JE NAPUSTIO, MAJKA PREMINULA A OČUH... Ispovest ovog čoveka RASPLAKALA je CELI SVET!
Otac i dete, Foto: Profimedia

EMOTIVNA ISPOVEST

OTAC IH JE NAPUSTIO, MAJKA PREMINULA A OČUH... Ispovest ovog čoveka RASPLAKALA je CELI SVET!

Tata! Iznad svega sam zahvalan što sam tvoj sin - Nejt", stajalo je u objavi koja je zbog svoje emotivne jačine, rasplakala sve one koji su imali prilike da je pročitaju

Objavljeno:

Ispovest jednog muškarca iz Amerike postala je viralna na društvenim mrežama, nakon što je otkrio da je njega, braću i sestre, podigao otac nakon što ih je biološki otac napustio, a majka preminula kada su imali devet godina.

Fejsbuk status amerikanca Nejta Randla, objavljen je na stranici "The Real Deal of Parenting", i tom prilikom je rasplakao nekoliko hiljada ljudi. Naime, u emotivnoj objavi posvećenoj očuhu Stivu, on je u kratkim crtama ispričao porodičnu priču u kojoj je Stiv, nakon što je preminula njegova supruga, a majka Nejta, njegovog brata i sestre, odlučio kao očuh da ih podigne da budu dobri ljudi.

Kako je naveo, ljubav i pažnja koju su dobili od njega, izvela je sve njih na put.

"Tata nas je napustila kada sam imao pet godina. Mama je preminula u saobraćajnoj nesreći kada sam imao devet godina. Oba biološka roditelja su otišla pre nego što sam napunio deset godina.

Ostao sam da živim sa novim mužem moje mame koga sam poznavao samo kratko vreme. On nije bio moj "pravi" tata. Randl čak nije ni moje pravo prezime. Stiv Rendl mi je tada pokazao značenje šta je pravi otac.

otac
otacfoto: Profimedia

Posvetio je svoj život podizanju nas (imam mlađu sestru i brata). Kada je Stiv upoznao moju mamu, bio je uspešan advokat. Kao samohrani roditelj koji se nosi sa dubokom tugom, odrekao se mnogih svojih interesa da bi bio tu za mene. Naučio me je više o životu nego bilo ko drugi – najvažnije je verovanje u sebe, posvećenost porodici i vera u Boga.

Nikada nisam doneo značajnu ličnu ili profesionalnu odluku, a da prethodno nisam tražio njegov savet. Uz njegovu podršku završio sam fakultet. Odabrao sam svoj put karijere uz njegovo vođstvo. Ja sam bolji tata zbog njegovog primera.

Svako može biti otac. Potrebna je ljubav, podrška i ohrabrenje da biste bili pravi tata. Moje prezime je Randl. To mi znači više od bilo koje količine novca, imovine ili korporativnih titula. Ima ih nekoliko kojima se divim, ali tata je moj jedini heroj. Srećan Dan očeva ove nedelje, Tata! Iznad svega sam zahvalan što sam tvoj sin - Nejt", stajalo je u objavi koja je zbog svoje emotivne jačine, rasplakala sve one koji su imali prilike da je pročitaju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.