Putin se ne šali: Procureo supertajni snimak nuklearnog torpeda! (VIDEO)

INTENZIVIRANJE BORBENE GOTOVOSTI

Putin se ne šali: Procureo supertajni snimak nuklearnog torpeda! (VIDEO)

Ruske TV stanice objavile sliku nacrta nukleranog torpeda, namenjenog za obalsku borbu protiv neprijatelja. Kremlj priznao grešku, izrazivši nadu da nešto slično više neće da se ponovi
Objavljeno:

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je novinarima da su neki tajni podaci snimljeni kamerom, zbog čega su sporni snimci povučeni sa internet stranica medija. Putin im uterao strah u kosti: Ameri objavili spisak ruskog superoružja! (FOTO) (VIDEO) -Nadamo se da se ovo neće ponoviti - rekao je Peskov. Dve ruske TV stanice, NTV i Prvi kanal, koje nadzire država, objavile su u utorak snimke na kojima se može videti rusko vojno lice kako proučava dokument s nacrtima i opisom novog sastava torpeda s nuklearnim bojnim glavama, nazvan Status-6.

Printscreen
Za vreme sastanka predsednika Rusije Vladimira Putina sa oficirima u Sočiju, gde se raspravljalo o razvoju ruskih vojnih potencijala, jedan broj televizijskih ekipa bile su u mogućnosti da uhvate snimke papira, koji nije bio za javno objavljivanje.
Printscreen
Prezentacija crteža nove nuklearne podmornice pokazuje da je ona osmišljena da zaobiđe NATO radare i sve sisteme protivraketne odbrane, kao i da napravi štetu na ekonomskim postrojenjima na neprijateljskoj obali. Ostalo je nejasno da li se takav sistem zaista razvija, ili je samo hipotetička pretpostavka, prenosi RT.

Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.