KO SE ZADNJI SMEJE? Orban (FOTO)
Orban, Foto: RSBN / Youtube / printscreen

šaljivdžija

KO SE ZADNJI SMEJE? Orban (FOTO)

"Dobro jutro Evropskom parlamentu", napisao je Orban na Tviteru iznad fotografije na kojoj aludira na navodnu korupciju u Mađarskoj.

Objavljeno:

Na fotografiji koja se često na mrežama koristi za ismejavanje aktuelnih događaja i odluka ranih institucija napisano je: "Evropski parlament je ozbiljno zabrinut zbog korupcije u Mađarskoj".

Zbog optužbi za korupciju, belgijska policija uhapsila je predsednicu Evropskog parlamenta Evu Kaili i još troje evroparlamentaraca. Policajci su sproveli ukupno 20 racija u okviru istrage pokrenute pre četiri meseca.

"Nekoliko stotina hiljada evra je zaplenjeno na tri različita mesta: 600.000 evra u kući jednog od osumnjičenih, nekoliko stotina hiljada evra u koferu zaplenjenom u sobi briselskog hotela i oko 150.000 evra u stanu koji pripada jednom evropskom poslaniku”, rekli su tužioci.

S druge strane, Evropski parlament je više puta optuživao Mađarsku za navodnu korupciju, zbog čega je ta zemlja nedavno ostala uskraćena za nekoliko milijardi evra iz evropskih fondova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.