MIGRANT SKOČIO POD VOZ U NEMAČKOJ: Uhapšen zajedno sa osumnjičenim za UBISTVO izbodene devojčice!
Policija, Foto: Profimedia

DRAMA

MIGRANT SKOČIO POD VOZ U NEMAČKOJ: Uhapšen zajedno sa osumnjičenim za UBISTVO izbodene devojčice!

Mladić (25), koji se u prvi mah dovodio u vezu sa ubistvom Ese S. (14), kojoj je migrant zario nož u stomak, izvršio je samoubistvo tako što se bacio pod voz

Objavljeno:

Migrant koji je izvršio samoubistvo u Nemačkoj uhapšen je zajedno sa osumnjičenim za ubistvo 14-godišnje devojčice, koja je izbodena u ponedeljak na putu do škole.

Mladić (25), koji se u prvi mah dovodio u vezu sa ubistvom Ese S. (14), kojoj je migrant zario nož u stomak, izvršio je samoubistvo tako što se bacio pod voz.

Tragedija se dogodila u sredu oko 13 časova, potvrdili su iz nemačkog tužilaštva.

Mladić koji se bacio pod voz uhapšen je u ponedeljak, zajedno sa osumnjičenim za krvavi napad na dve devojčice koje su išle ka školi.

Podsetimo, oko 7.30 časova ujutru, migrant iz Eritreje (27) izleteo je iz zgrade u koju su smešteni azilanti i, iz još nepoznatih razloga, napao dve devojčice koje su pešačile ka školi. Migrant je Ese S. (14) zadao smrtonosnu ranu u predelu stomak, dok je njenoj najboljoj drugarici N. M. (13) zario nož u grudi.

1 / 4 Foto: Profimedia

Nakon krvavog pira, migrant se trčeći vratio u zgradu iz koje je prethodno izleteo. Ispostaviće se da je uleteo u stan u kojem je bio mladić koji je juče izvršio samoubistvo.

Prilikom policijske akcije nakon napada na devojčice, policija je uletela u zgradu za azilante i osumnjičenog za napad, svog u krvi, pronašla je u jednom od stanova, u kom su bile još dve osobe. Policija ih je odmah sve privela.

Nakon ispitivanja mladić (25) i druga osoba pušteni su na slobodu, i prema navodima tužilaštva, ni na koji način se više nisu teretili za napad na devojčice. Jedini koji je osumnjičen prevezen je u zatvorsku bolnicu sa ranama koje je najverovatnije sam sebi naneo nožem, kojim je prethodno izbo decu.

Iako nije bio zvanično osumnjičen za ovaj napad, mladić (25) je odlučio da sebi oduzme život. Policija je saopštila da se svi detalji ovog događaja utvrđuju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.