OVO JE DEVOJČICA KOJE JE PREMINULA NAKON ŠTO JE NAPADNUTA NA PUTU DO ŠKOLE: Migrant joj zabio nož u STOMAK
Ese S, Foto: Printscreen/Facebook/Ulm ve Cevresi Ölüm ilanlari

TRAGEDIJA

OVO JE DEVOJČICA KOJE JE PREMINULA NAKON ŠTO JE NAPADNUTA NA PUTU DO ŠKOLE: Migrant joj zabio nož u STOMAK

Migrant je izleteo iz kuće u kojoj su smešteni azilanti i, iz još nepoznatih razloga, Ese zario nož u stomak, dok je drugoj devojčici nož zario u grudi

Objavljeno:

Ese S. (14) preminula je u bolnici nakon što je nju i njenu najbolju drugaricu N. M. (13) u ponedeljak ujutru napao migrant u nemačkom gradu Ilerkirhbergu.

Devojčice je, kako se sumnja, nožem napao 27-godišnji migrant iz Eritreje. Migrant je izleteo iz kuće u kojoj su smešteni azilanti i, iz još nepoznatih razloga, Ese zario nož u stomak, dok je drugoj devojčici nož zario u grudi.

Tinejdžerka je od zadobijenih povreda preminula u bolnici, dok je N. M. u stabilnom stanju.

Kobnog ponedeljka, nešto pre 7.30 časova, Ese je krenula sa bratom blizancem u školu. U poslednjem trenutku je odlučila da ostane i sačeka najbolju drugaricu N. M.

Njen brat je otišao na stanicu i ušao u autobus, dok je Ese tek naknadno sa N. M. krenula da pešaci, ispostaviće se kobnih 400 metara ka stanici.

Ese S
foto: Printscreen/Facebook/Ulm ve Cevresi Ölüm ilanlari

Dok su prolazili kraj kuće u kojoj su smešteni azilanti, migrant je izleteo i počeo da ubada nožem nedužnu decu. Nakon toga je utrčao u kuću za azilante gde je, kako se sumnja, istim nožem i sebi zadao povrede opasne po život.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, opkolila kuću i privela tri osobe, među kojima je bio i osumnjičeni za brojnim ranama. Ese i N. M. su hitno prevezene u bolnicu, gde je 14-godišnjakinja podlegla povredama, a lekari su operisali osumnjičenog i on se nalazi u stabilnom stanju.

Nemačka policija
foto: Profimedia

Prilikom saslušanja nije otkrio motive svirepog napada.

Čitav grad je u šoku i strahu zbog svega što se dogodilo, a očevici krvavog pira ne mogu da se oporave.

"Čuo sam buku kod semafora. Pogledao sam i video dete da leži na zemlji. Iz stomaka joj je kuljala krv. Druga se držala za krvave grudi, devojčica je bila u potpunom šoku", ispričao je jedan od očevidaca za Bild.

(Espreso/Telegraf/Bild)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.