POLICAJCI VIDELI DIM U ŠUMI, PA TAMO NAŠLI BEBU: Desilo se nešto jako čudno, jedno pitanje muči javnost
Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

NIJE DOBRO

POLICAJCI VIDELI DIM U ŠUMI, PA TAMO NAŠLI BEBU: Desilo se nešto jako čudno, jedno pitanje muči javnost

Policajci su pozvali socijalnog radnika koji je odlučio da dete odmah smesti kod babe

Objavljeno:

Češka policija iz Ostrave naišli je na kamp u šumi tokom patrole u ​​okrugu Stara Bjala. Nalazio se oko 150 metara od magistralnog puta i sastojao se od dva šatora. Tu je živelo nekoliko beskućnika, među kojima je bila žena sa tromesečnom bebom.

– Policajci koji patroliraju u okolini primetili su dim koji se diže iznad šume i odlučili da provere odakle dolazi – piše u policijskom saopštenju.

Policajci su na licu mesta zatekli četiri odrasle osobe i primetili kolica u kojima je ležalo dete. Bila je pod starateljstvom 34-godišnje majke koja je objasnila da je dete rodila u Slovačkoj, a kada se pre nekoliko nedelja vratila u Češku, ispostavilo se da nema gde da živi. Tako je na kraju završila u šumi.

– Policajci na terenu utvrdili su da tromesečno dete ne pokazuje znake zanemarivanja, zlostavljanja ili bolesti. Bebina majka je patroli rekla da bebu redovno kupa kod svoje majke – navodi policija.

Policajci su pozvali socijalnog radnika koji je odlučio da dete odmah smesti kod babe. Na pitanje zašto dete i ranije nije živelo sa njom za sada nema odgovora.

(Espreso/edziecko.pl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.