DILERI IZ BIH "PALI" U BEČU: Švercovali robu u vrednosti od 1,5 miliona evra
Ilustracija, Foto: Printscreen youtube Nova.rs

UHAPŠENI

DILERI IZ BIH "PALI" U BEČU: Švercovali robu u vrednosti od 1,5 miliona evra

Navodi se da su 25-godišnji muškarac iz Bosne i Hercegovine i 36-godišnji Mađar drogu dopremili u Beč i uskladištili kod 39-godišnjeg Hrvata koji živi u Beču

Objavljeno:

U sredu Bečka policija uhapsila je tri osumnjičena dilera i zaplenila ukupno 11,3 kilograma kokaina ulične vrednosti 1,5 miliona evra,

Hapšenjima su prethodile intenzivne istrage Radne grupe za borbu protiv uličnog kriminala (EGS). Kokain je došao iz Hamburga i bio je u bunkeru u podrumu u Beču-Penzingu, koji je pripadao stanu osumnjičenog, kako je u nedjelju objavila državna policija, piše austrijski Kronen Zeitung, prenosi Dnevni avaz.

Navodi se da su 25-godišnji muškarac iz Bosne i Hercegovine i 36-godišnji Mađar drogu dopremili u Beč i uskladištili kod 39-godišnjeg Hrvata koji živi u Beču.

Osim narkotika, od osumnjičenih je oduzeta gotovina od oko 9.000 eura, pištolj sa prizemnim serijskim brojem i automobil koji je vjerovatno korišćen za krijumčarenje.

Otprilike polovina zaplijenjenog kokaina bila je u podrumu. Drugi dio je pronađen u rancu u automobilu, a da li su iu kojoj mjeri osumnjičeni pripadali međunarodnoj bandi, istražuje se koja je u toku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.