UDAVIO SE DOK JE PROSIO DEVOJKU! Poruka na cedulji će vas OSTAVITI U SUZAMA, snimak koji KIDA SRCA (VIDEO)
Momak, Foto: printscreen Youtube/Original Jedi Watching

JEZIVO!

UDAVIO SE DOK JE PROSIO DEVOJKU! Poruka na cedulji će vas OSTAVITI U SUZAMA, snimak koji KIDA SRCA (VIDEO)

Nikada nije čuo pozitivan odgovor ljubavi svog života

Objavljeno:

Romantičan čin Amerikanca Stivena Vebera Džuniora završio se tragično kada je na odmoru u Tanzaniji zaronio kako bi zaprosio devojku u tzv. podvodnoj sobi jednog odmarališta.

Njegova izabranica Keniša Antoan postavila je na Fejsbuk snimak poslednjih trenutaka svog dečka uz srceparajuću priču o okrutnoj igri sudbine koja je pre tri godine šokirala svet. Na videu kroz prozor vidi kako Stiven drži dah dok izvlači jednu za drugom porukom na papirima u kesicama i prislanja ih na staklo.

– Ne mogu da držim dah dovoljno dugo da bih ti rekao šta sve volim kod tebe – pisalo je na jednoj cedulji.

Na žalost nikada nije čuo pozitivan odgovor ljubavi svog života.

– Nikada nisi izronio iz dubina pa nikada nisi čuo moj odgovor koji je “Da! Da!”, milion puta “Da”, udaću se za tebe – napisala je Keniša na Fejsbuku dodajući da im se nije dalo da zagrljeni proslave početak ostatka zajedničkog života.

Odmaralište “Manta Rizort” u kom su boravili se oglasilo poručivši da se Veber “tragično udavio dok je sam otišao da roni ispred podvodne sobe”.

– Sa najdubljim žaljenjem obaveštavamo da se u Manta Rizortu u četvrtak, 19. septembra 2019. godine, dogodila fatalna nesreća – pisalo je svojevremeno u saopštenju odmarališta. Metju Saus, izvršni direktor odmarališta, rekao je da su “svi potreseni do srži” zbog smrti gospodina Vebera.

Stiven i Keniša su rezervisali četiri noćenja u podvodnoj sobi, koja se nalazi otprilike 250 metara od obale. Košta 1.700 dolara po noći i kabina je usidrena u vodi na dubini od oko 10 metara.

(Espreso/Daily Mail, Fox News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.