Sveštenik uhapšen sa 4,6 miliona pilula metamfetamina!
Foto: Thinkstock

pretres u manastiru

Sveštenik uhapšen sa 4,6 miliona pilula metamfetamina!

Mijanmar je jedna od vodećih zemalja sveta po proizvodnji droge, posebno metamfetamina, opijuma i kanabisa
Objavljeno: 09:59h

Policija u Mijanmaru uhapsila je budističkog sveštenika nakon što je u njegovom autu i u manastiru pronadjeno više od 4,5 miliona pilula metamfetamina, javile su danas agencije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Sveštenika po imenu Arsara i dalje ispituju u policiji, nakon što je ga je posle anonimne dojave policija zaustavila na severu provincije Rakine blizu granice sa Bangladešom, rekao je policajac Mong Mong Jin.

Asanž: Uradite pravu stvar, vratite mi slobodu!

Jin je rekao da je jedinica za borbu protiv narkotika u autu pronašla 400.000 pilula, da bi zatim tokom pretresa u manastiru pronašla još 4,2 miliona pilula zajedno sa granatama i municijom. Mijanmar je jedna od vodećih zemalja sveta po proizvodnji droge, posebno metamfetamina, opijuma i kanabisa. Pilule metamfetamina, stimulativne droge, popularne su širom Azije medju raznim slojevima stanovništva, od bogatih ljudi željnih zabave do fabričkih radnika na dugim smenama. Krijumčarenje droge je u porastu posebno u Rakinu, gde živi siromašna muslimanska Rohingja manjina, a prošle godine u Mijanmaru zapljeno je rekordnih 98 miliona tableta metamfetamina.

Bonus video: Tvrde da Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU? A razlog je posebno žestok!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.