DRAMATIČNI TRENUCI U BRAKU NAJČUDNIJEG PARA: Napravio joj dete iako NIJE ŽIV, a onda je i PREVARIO??? (FOTO)
Roša i Marsel, Foto: Instagram

CEO SVET U ŠOKU

DRAMATIČNI TRENUCI U BRAKU NAJČUDNIJEG PARA: Napravio joj dete iako NIJE ŽIV, a onda je i PREVARIO??? (FOTO)

U međuvremenu, Roča i Marselo su dobili bebu, malog Marselinja, ali pošto je njihovu vezu potresla preljuba

Objavljeno:

Brazilka Meirivone Roša Moraeš, dama koja se udala za lutku Marsela 18. decembra 2021. godine pred 250 zvanica, proživljava najteže trenutke u braku otkako je rekla „da“ jer je saznala da joj je voljeni neveran.

U međuvremenu, Roča i Marselo su dobili bebu, malog Marselinja, ali pošto je njihovu vezu potresla preljuba, Meirivone i Marselo spavaju u odvojenim sobama.

„Za preljubu sam saznala preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel sa drugom ženom. I pazi kada sam, dok sam sa sinom ostala u bolnici tri noći zbog virusne infekcije.

Prvo sam mislila da moj prijatelj laže, ali sam onda pretražila Marselov mobilni i uverila se da me zaista vara. Prvo je sve negirao, rekao mi da me mnogo voli, a onda me kroz suze pitao da mu oprostim.

"Bila je to ružnarasprava koja je mnogo uplašila našeg sina", rekla je potresena Meirivone i nastavila: "Prvo sam htela da ga izbacim iz kuće, ali sam odustala od te ideje jer bi našem detetu veoma nedostajao otac u ovoj fazi odrastanja.

Da, odlučila je i ljubav koju još uvek osećam prema Marčelu, ali ako uradi to samo još jednom, više neće biti povratka“, rekla je ona.

Meirivone je upoznala Marsela zahvaljujući svojoj majci. Naime, gospođa je bila ta koja je dizajnirala i napravila „krpa Romea” nakon što joj se Meirivone požalila da ne može da nađe partnera za ples.

Devojka je kasnije tvrdila da se zaljubila na prvi pogled i da joj je Marselo život osmislio.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.