MLADA ZASKOČILA MLADOŽENJU, ON GRURNUO RUKU, USRED VENČANJA: Kamere su sve snimile, a da nisu imali pojma (VIDEO)
Mladenci, Foto: Printscreen/TikTok

da li je ovo previše?

MLADA ZASKOČILA MLADOŽENJU, ON GRURNUO RUKU, USRED VENČANJA: Kamere su sve snimile, a da nisu imali pojma (VIDEO)

Jako slobodni mladenci

Objavljeno:

Mladenci imaju prava da rade šta god žele na sopstvenom venčanju, ipak postoji neka granica pristojnosti koju bi bilo poželjno poštovati. Jedna devojka snimala je novopečeni bračni par koji je hteo da sačuva uspomene na taj važan dan, a onda je na mrežu Tiktok postavila video u kome je napisala: "Koliko neprikladno je previše neprikladno na vašem venčanju?"

Na snimku se vidi kako je mlada zaskočila svog supruga i počela da ga ljubi, a mladoženja je zavukao svoju ruku ispod venčanice. Slično se desilo kada su ušli u lift. Oni su se odmah poljubili, a devojka koja ih je slikala odlučila da odustane i tu ih ostavi na miru.

Ovaj snimak naišao je na brojne negativne komentare korisnika koji su se složili da je ovakvo ponašanje za spavaću sobu. Mnogi su spomenuli da je ovo neprimereno da se radi na bilo kom javnom mestu, a kamoli na sopstvenom venčanju pred mnogobrojnim prijateljima i porodicom.

"Ovo je užas", "Sramota", "Kao da su tinejdžeri koji su seli na klupu u parku", "Ovo je za privatnu kolekciju", "Katastrofa, kako im nije glupo pred porodicom", "Neki ljudi nemaju osnovnu kulturu", glasili su najčešći komentari, a bilo je i onih koji su istakli da je ovo ljubav i da ne vide ništa loše u tome.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.