DRAMA NA LETU, AVION PRINUDNO SLETEO: Ostali BEZ DELA aviona, TURBULENCIJA pravila haos! (VIDEO)
Avion, Foto: TWITTER/HERNANRSOTELO_

JEZIVO

DRAMA NA LETU, AVION PRINUDNO SLETEO: Ostali BEZ DELA aviona, TURBULENCIJA pravila haos! (VIDEO)

U avionu je putovalo 48 ljudi.

Objavljeno:

Avion aviokompanije LATAM iz Urugvaja oštećena je u "teškim vremenskim uslovima" na putu od Santjaga u Čileu do Asunsiona u Paragvaju i morao je da prinudno sleti na međunarodni aerodrom Silvio Petirosi u Lukeu.

U avionu je putovalo 48 ljudi.

„Putnici i posada su bezbedni i zdravi“, navodi se u saopštenju avio-kompanije i dodaje da žali zbog „bilo kakvih neprijatnosti izazvanih putnicima zbog ovih vremenskih uslova“.

Navodi se da je u avionu oštećen prednji deo i razbijena stakla. Čileanska Generalna uprava za civilno vazduhoplovstvo saopštila je da su paragvajske vazduhoplovne vlasti pokrenule istragu i da će tim stručnjaka iz Čilea „biti uključen na terenu da učestvuje u ovom istražnom procesu“.

Avion
foto: TWITTER/HERNANRSOTELO_

„Bilo je strašnih turbulencija u blizini Asunsiona i ljudi su počeli da paniče, a onda nam je pilot rekao da se pripremimo za prinudno sletanje“, rekao je putnik Pablo Tomen privatnoj radio stanici Monumental AM 1080.

Avion
foto: TWITTER/HERNANRSOTELO_

Tomen je dodala da se uplašila i zagrlila ćerku tokom turbulencija, a u jednom trenutku joj je otkinuo pojas. Ona je uz pomoć drugog putnika ponovo uspela da zaveže pojas. Žena je navela da se u jednom trenutku "opraštala od ćerke, govorila joj da je voli, obožava i da će uvek biti zajedno".

(Espreso/24ur)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.