OKRENULA SE KA NJEMU DOK JE GOVORIO SUDBONOSNO "DA", SLEDEĆEG TRENA GA NIJE BILO: Svadba pošla po zlu, nastao muk
Foto: Twitter

JEZIVOST

OKRENULA SE KA NJEMU DOK JE GOVORIO SUDBONOSNO "DA", SLEDEĆEG TRENA GA NIJE BILO: Svadba pošla po zlu, nastao muk

Neposredno nakon toga, istog dana je još jedan muškarac upucan više puta na svom venčanju u obližnjem mestu

Objavljeno:

Mladoženja iz Meksika je ubijen “greškom” samo nekoliko trenutaka nakon što je izrekao zavet pred oltarom.

Marko Antonio (32) je izrešetan 23. u gradu Karborka pred užasnutom nevestom, koju je krv isprskala po venčanici. Srećni par je upravo izašao iz crkve kada im je nepoznati napadač zavio porodice u crno.

Oni su se kretali ka kolima negde oko 17 časova kada je mladoženja pogođen sa nekoliko metaka. Prestravljeni svatovi su pritrčali paru dok su bolničari očajnički pokušavali da spasu Marka. Uprkos svim njihovim naporima, IT inženjer je proglašen mrtvim na licu mesta.

Njegova sestra je takođe ranjena metkom koji ju je pogodio u leđa, ali je iste noći puštena iz bolnice, prenosi meksički portal El Universal.

Grad Karboka poznat je po brutalnim ratovima narko kartela, međutim tek treba da bude utvrđeno da li je pucnjava povezana sa organizovanim kriminalom.

Vlasti su saopštile da je Antonio ubijen u “ciljanom napadu”, ali da je moguće da ga je ubica pobrkao sa nekim. Neposredno nakon toga, istog dana je još jedan muškarac upucan više puta na svom venčanju u obližnjem mestu.

– Ovo je bio napad namenjen jednom pojedincu. a to znači da se to neće desiti bilo kome – prokomentarisao je monstruozan zločin guverner savezne države Sonora Alfonso Durazo.

Kaborka je inače “sedište” istoimenog kartela za koji se veruje da je pod komandom zloglasnog narko bosa Rafaela Karoa Kintera. Ova kriminalna grupa je trenutno u ratu sa bandom “Los Salazar”, koja je krilo moćnog kartela “Sinaloa”.

Nasilje između bandi nastavlja da raste širom zemlje. Pre samo nekoliko dana desio se masakr kada je naoružani napadač upao u bar u Irapuatu i ubio najmanje 12 ljudi.

(Espreso/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.