"SAMO BI NAM REKAO DA IDEMO DO BUNARA": Tvrdi da je njen OTAC bio SERIJSKI UBICA, svoju DECU terao da rade OVO?!
FBI, Foto: Profimedia

JEZIVO

"SAMO BI NAM REKAO DA IDEMO DO BUNARA": Tvrdi da je njen OTAC bio SERIJSKI UBICA, svoju DECU terao da rade OVO?!

Nakon što su podneli više policijskih izvještaja od 2021. godine, istražitelji pregledaju područje za koje kaže da je zakopao tela, uz pomoć svoje dece

Objavljeno:

Vlasti istražuju tvrdnje jedne žene da je njen otac bio serijski ubica i da ju je primorao da pomogne u sahrani desetine leševa na zemljištu svoje porodice.

Lucei Studi je godinama tvrdila da je njen otac Donald Dean Studei ubio između 50 i 70 žena na imanju svoje porodice u ruralnoj Ajovi. Ako su njene tvrdnje tačne, to bi ga učinilo jednim od najsmrtonosnijih serijskih ubica u istoriji.

Nakon što su podneli više policijskih izvještaja od 2021. godine, istražitelji pregledaju područje za koje kaže da je zakopao tela, uz pomoć svoje dece.

„Samo bi nam rekao da moramo da idemo do bunara, a ja sam znao šta to znači“, rekao je Studi za Nevsveek.

Prema Studiju, njen otac bi tela prevozio kolicima ili toboganom, u zavisnosti od godišnjeg doba. Bacio bi ih blizu starog, nekorišćenog bunara u šumi. Zatim bi terao decu da zatrpaju tela zemljom i lugom.

Prošlog vikenda, leševi psa koje je dovezao odeljenje šerifa okruga Fremont "pogodili su“ područje šume Studi, tvrde da su tela zakopana.

„Verujem joj 100 odsto da unutra ima tela“, rekao je šerif Kevin Ajstroup za Nevsveek.

Međutim, Ajstrope je kasnije rekla za Des Moines Register da je istraga još uvek u toku. „Ona ima paklenu priču, ali mi nemamo nikakav dokaz ni za šta osim da smo bili pogođeni truplom psa.“

Šerif je pozvao pomoć Odeljenja za krivične istrage Ajove da pomogne u iskopavanju područja. FBI takođe navodno pruža njihovu pomoć.

1 / 3 Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Donald Studi je umro 2013. u 75. godini. Veći deo svog života živeo je na imanju od 5 jutara izvan Turmana u Ajovi – malog grada od 167 stanovnika.

Studi tvrdi da su većina žrtava njenog oca bili seksualni radnici i begunci iz obližnje Omahe, Nebraska. Međutim, lokalnim organima za sprovođenje zakona je teško poverovati u ovu priču.

„Da smo imali 70 nestalih osoba iz Omaha-Council Bluffs-a, pokupili bismo to“, rekao je Aistrope za Des Moines Register. „Dakle, ako ima 70 ljudi, nisu svi odavde.“

Najmanje jedan od Studeinih braće i sestara osporava njene tvrdnje. „Moj otac nije bio čovek kakvim ga ona predstavlja“, rekla je Suzan Studi za Nevsveek. „Znao bih da je moj tata serijski ubica. Nije bio, i želim da se vrati ime mog oca.’

Suzan je rekla da su leševi pasa možda "udarili" kućne ljubimce zakopane na njihovom imanju ili ostatke mrtvorođenog brata i sestre koji su zakopani godinama ranije.

(Espreso/Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.