GORI TVITER: Jedna fotografija objasnila sav APSURD Trampove zabrane! (FOTO)
Foto: Reuter/Jose Luis Gonzalez

besmisao podela

GORI TVITER: Jedna fotografija objasnila sav APSURD Trampove zabrane! (FOTO)

Fotografija na kojoj dvoje dece sa očevima, jedni muslimani, jedni Jevreji, protestuju na aerodromu O'Her protiv vraćanja migranata, jako brzo postala hit na Tviteru
Objavljeno: 22:54h

Nucio DiNuzio, fotograf lista "Čikago Tribjun", uslikao je tokom protesta na aerodromu u Čikagu fotografiju koja je za sve Trampove protivnike postala simbol borbe protiv kontroverzne odluke da zabrani ulaskaizbeglicama iz sedma muslimanskih zemalja u SAD.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Fotografija na kojoj dvoje dece sa očevima, jedni muslimani, jedni Jevreji, protestuju na aerodromu O'Her protiv vraćanja migranata, jako brzo postala hit na Tviteru.

KRIVI TRAMPA: Zbog uredbe nas nisu pustili preko granice! Zato je moja majka UMRLA! (FOTO)

- Znao sam da treba da je važno da slikam tu fotografiju. To je to. Ljudska bića zajedno u harmoniji - rekao je fotograf.

"Hafington post" objavio je da su na fotografiji Rabi Džordan Bendat Apel iz Ilinoisa i fatih Jildrim iz Čikaga sa njihovo dvoje dece uzrasta sedam i devet godina. Rabi Džordan Bendat Apel, čiji je si unuk čoveka koji je preživeo Holokaust obajsnio je da su se dve porodice upoznale na protestu dan ranije.

- Mi, kao Jevreji imamo obavezu da ustanemo protiv proterivanja, jer smo prošli kroz to tokom naše istorije - rekao je Rabi Džordan Bendat Apel.

Prijateljstvo koje se rodilo na ulici biće nastavljeno u domu Alepovih na večeri za jevrejski praznik Šabat na koji će Jildrimovi doći sa baklavom, rekli su američkom listu.

BONUS VIDEO: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs/blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.