PRELEPA PLAVUŠA ŠOKIRALA, URADILA NEŠTO ŠTO JE SVE FRAPIRALO: Mnogi ostali ZGROŽENI, kako je ovo MOGUĆE?! (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/Youtube/ Random

NEVEROVATNO

PRELEPA PLAVUŠA ŠOKIRALA, URADILA NEŠTO ŠTO JE SVE FRAPIRALO: Mnogi ostali ZGROŽENI, kako je ovo MOGUĆE?! (VIDEO)

Izvođenje trika pred kamerom šokiralo je život dvojice momaka u viralnom videu sa kojim je snimala

Objavljeno: 14:22h

Žena je ostavila ljude potpuno zbunjenim nakon što je video snimak pokazao da je u stanju da u velikoj meri učini da ceo njen stomak nestane.

Ima mnogo nas koji bi mogli da pomisle da bismo mogli da uradimo sa nestajanjem malog stomaka, posebno odmah nakon obilnog obroka, ali jedna žena je pokazala da može da učini da ceo njen stomak nestane.

Izvođenje trika pred kamerom šokiralo je život dvojice momaka u viralnom videu sa kojim je snimala, a jedan od njih je čak zabio prstom u praznu prazninu gde joj je nekada bio stomak.

Nekoliko sekundi kasnije ona se opušta i potpuno se vraća u normalu, ostavljajući sve da gledaju sa pomalo uznemirujućim prizorom kako nečiji stomak nestaje i ponovo se pojavljuje za nekoliko sekundi.

Ovo čak nije ni kao da malo uvučete grudi da biste izgledali malo mršaviji, njen ceo stomak kao da bukvalno nestaje.

Ona uspeva da učini da joj stomak skoro potpuno nestane do te mere da joj grudni koš viri, a ispod njega postoji samo mračna praznina gde bi trebalo da bude njen ostatak.

Devojka
foto: Printscreen/Youtube/Random

Video je na kraju objavljen na Redditu, gde je mnoštvo ljudi na kraju bilo zbunjeno kako je mogla da učini da veliki deo svog tela naizgled nestane.

Jedna osoba je napisala 'oh Isuse šta to dođavola', dok se neko drugi našalio 'čudan fleks, ali u redu'.

Neko drugi je istakao da ako zaista pogledate dovoljno 'možete da vidite njenu kičmu', što je pomalo zabrinjavajuća stvar koju vidite na osobi koja je okrenuta prema vama.

Drugi koji su sami isprobali vežbu su predložili da svako ko želi da pokuša da pokuša da udahne držeći nos.

Objašnjenje za sve ovo nije veštičarenje (iako na prvi pogled izgleda tako), već je to vrlo specifična vrsta vežbe koja se zove „vakuum stomaka“.

Ako želite da probate sami, prvo morate da ustanete i stavite ruke na kukove, a zatim izdahnite što je više moguće da vam sav vazduh nestane iz pluća.

Zatim učinite grudi što je moguće veće kako biste napravili malo prostora za stomak i usisajte ga što jače možete da pokušavate da gurnete pupak u kičmu.

Zamislite to kao pokušaj da duboko udahnete, a da zapravo ne udahnete, tako da vam stomak bude duboko uvučen, a da vam pluća puna vazduha ne smetaju.

Ako ste zabrinuti da je ovo nezdrava stvar, onda ne brinite, to je zapravo pristojna vežba za vaše jezgro i neće uništiti sve vaše unutrašnje organe zajedno.

Samo zapamtite da ponovo udahnete kada završite.

(Espreso/Unilad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.