DOJILA JE BEBU, A ONDA JE VIDELA NEŠTO UŽASNO U NJENIM USTIMA: Počela je da paniči, horor je nastupio! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR!

DOJILA JE BEBU, A ONDA JE VIDELA NEŠTO UŽASNO U NJENIM USTIMA: Počela je da paniči, horor je nastupio! (VIDEO)

Bruk je priznala da je počela da paniči jer nije imala pojma šta se dešava

Objavljeno: 09:19h

Majka iz SAD po imenu Bruk kaže da je njena bradavica počela da crni zbog lošeg protoka krvi, ali je nastavila da doji sina. Bila je zbunjena kada je prestao da guta i izgledao kao da se “guši”. Kada je spustila pogled, bila je užasnuta otkrićem da joj je bradavica „otpala“ u usta bebe.

– Evo me, upravo sam se porodila i pokušavam da nateram svoju bebu da sisa. Osećala sam se dobro, zaista pozitivno, on je dobijao na težini. Sve dok nisam primetila da ishrana više nije tako dobra. Bradavica je počela da mi crni dole a pobelela je na vrhu. To je signal lošeg protoka krvi, nema dotoka krvi u bradavicu. To je mrtva bradavica i mrtvo tkivo. Ali ja sam svog dečaka ‘prikopčala’, on j esisao, a onda prestao. Pogledam dole, a on se nekako guši. Otpala mi je bradavica i držao ju je u ustima – kazala je ona

Bruk je priznala da je počela da paniči jer nije imala pojma šta se dešava, pa je sinu izvadila bradavicu iz usta i navodno je flasterom ponovo zakačila za sopstvenu dojku.

Nakon telefonskog razgovora sa medicinskom sestrom, savetovano joj je da zadrži flaster, jer bradavica ima šansu da se ponovo zakači ako u njoj ostane dovoljno krvi.

– Počinjem da paničim, počinjem da ludim, ne znam šta se dođavola dešava. Srećom, bila sam sa mamom i sestrom i one su mi rekle “požuri, idemo da uzmemo bradavicu i stavimo je”. Isprala sam bradavicu u vodi, vratila je nazad i pozvala medicinsku sestru. Rekli su mi da ako je bradavica još živa i ima dovoljno krvi u sebi, može da ostane živa, tako da treba da zadržim flaster na njoj – prisetila se majka.

U sledećem videu otkrila je da se bradavica ipak nije ponovo spojila. Ono što je ostalo je ravna, ali funkcionalna površina.

– Moja bradavica danas nije savršena, ali je još uvek ovde! – kaže Bruk

U naknadnom postu, Bruk je uverila svoje zapanjene sajber posmatrače da je gubitak bradavica tokom dojenja toliko izuzetno redak da stručnjaci ovom fenomenu nisu čak ni dali zvanično ime. Ona je takođe napomenula da se incident dogodio pre skoro 18 godina, pre nego što je guglanje zdravstvenih problema ili traženje pomoći od korisnika društvenih mreža postalo popularno.

– Tada su nam rekli da uzmemo krpu za pranje i trljamo bradavice… oko 36. nedelje da bi ih učvrstili – rekla je Bruk, koja je takođe priznala da je agresivno stimulisala svoje bradavice u nadi da će trenje izazvati trudove . Međutim, na taj način su bile “izmučene” i pre nego što se beba rodila

Pre dve godine, žena po imenu Lidi Hantsman je takođe tvrdila da joj je jedna bradavica zaista “otpala”. S obzirom na to da je ovo Tviter (i da njena biografija tvrdi da je ona „samoproglašena propala komičarka”), međutim, komentar treba uzeti sa rezervom, ali se čini mogućim, iako je u pitanju „samo” delimičan gubitak bradavica.

– Rekla bih da vaše bradavice zapravo ne mogu da ispadnu, iako znam da u retkim slučajevima može doći do trajnih i kozmetičkih oštećenja – kaže Amanda Pinkni Vajt, registrovana medicinska sestra, sertifikovani konsultant za laktaciju. Vajt kaže da bi više nego verovatno najbliža stvar tome bili mali komadi koji bi otpali ili promenili izgled. Mada, ističe da nije nemoguće.

– Međutim, ne bih se usudila da kažem da je to nemoguće – primećuje ona.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.