PETORO UHAPŠENO POSLE HORORA U VRTIĆU: Snimak STRAHOTE procurio u javnost, JADNA DECA! (VIDEO)
Incident u vrtiću, Foto: Printscreen/Youtube/WAAY-TV 31 News

prestrašno

PETORO UHAPŠENO POSLE HORORA U VRTIĆU: Snimak STRAHOTE procurio u javnost, JADNA DECA! (VIDEO)

Žena sa maskom iz horor filma "Vrisak" obilazi oko stola sa mališanima i vrišti im u lica, dok jedno čak i juri

Objavljeno:

Incident je zabeležen u Hamiltonu, gradu u američkoj državi Misisipi, u Vrtiću i centru za edukaciju dece Mali blagoslov. Video ne sadrži datum i ime autora, ali se veruje da ga je načinio neko od zaposlenih, budući da se u jednom trenutku obraća individui koja prestravljuje decu.

U snimku se može videti vaspitačica kako nosi masku iz horor filma "Vrisak" i prestravljuje decu vrišteći im u facu, dok mališani sede za stolom uplakani i istraumirani.

- Da li si bio nevaljao? Da li treba da te izbacim napolje - može se čuti u snimku, dok deca pokušavaju da sakriju glave u ruke prekrštene na poslu.

U jednom trenutku vaspitačica teroriše dete koje sedi i trese se od straha. Otišla je toliko daleko da je jedno čak i pojurila.

Roditelji dece sa snimka su se sastali sa policijom i bar jedan roditelj je podneo prijavu za zlostavljanje dece. Ogorčene porodice su rešene u tome da istraju i vinovnike ovog događaja smeste iza rešetaka. Petoro zaposlenih u vrtiću "Mali blagoslov" je uhapšeno i protiv njih su podnete prijave za zlostavljane dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.