OVAKVE PUŠKICE SIGURNO NISTE VIDELI: Profesorka objavila HIT fotku OLOVKE, šokiraćete se kada vidite OVO! (FOTO)
Puškice, Foto: Printscreen/Twitter/@procesaleando

MAŠTOVITI STUDENT

OVAKVE PUŠKICE SIGURNO NISTE VIDELI: Profesorka objavila HIT fotku OLOVKE, šokiraćete se kada vidite OVO! (FOTO)

Druga osoba se u komentarima prisetila da je na isti način izrađivala puškice još u 80-im

Objavljeno:

PROFESORKA prava iz Španije Jolanda de Luči na Tviteru je objavila fotografiju puškica koje je pre nekoliko godina zaplenila jednom svom studentu. Maštoviti prepisivač gradivo kaznenog prava izrezbario je na 11 hemijskih olovki.

- Pospremajući svoju kancelariju, naišla sam na suvenir sa fakulteta koji sam jednom studentu zaplenila pre nekoliko godina. Kazneno pravo na hemijskim olovkama. Kakva umetnost! - napisala je Jolanda u objavi koju je lajkovalo više od 290.000 ljudi.

- Zapanjujuće je kako, kada su urezana mehaničkim sredstvima, slova imaju tendenciju da reprodukuju rimsku rustiku - napisala je jedna tviterašica smejući se nepoznatom umetniku.

- Dobro poznajem autora tog divnog dela - otkrio je jedan tviteraš i pojasnio kako su puškice napravljene: - Tehnika koju je umetnik koristio, kako mi sam kaže, bila je da je grafitnu olovku zamenio iglom, što mu je omogućilo izuzetno jednostavno pisanje.

Druga osoba se u komentarima prisetila da je na isti način izrađivala puškice još u 80-im: - Učinio sam to 1987. sa žutom Bik olovkom. Nisam je koristio jer sam se toliko koncentrisao da ga napišem da sam naučio gradivo.

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.